Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Český trávník se stal hlavním partnerem webu Jihočeský fotbal

 
pondělí, 21. února 2022, 13:00

Portál Jihočeský fotbal získal od letošního roku významného partnera, jímž se stal společnost ČESKÝ TRÁVNÍK, s.r.o. Rodinná firma se už více než 13 let profesionálně věnuje pěstování a péči o trávníky.

Založena byla v roce 2008 a od té doby si ve svém sídle v jihočeských Litvínovících vybudovala rozsáhlé zázemí včetně vlastní školky pro pěstování travních koberců. Specializuje se na výstavbu a regeneraci sportovních i nesportovních trávníků a realizaci zavlažovacích systémů. Používá profesionální techniku speciálně určenou pro sportovní travnaté plochy.

Český trávník je členem IOG, The Institute of Groundsmanship, profesní organizace, která byla založena v Anglii už v roce 1934. Dnes představuje jednu z vrcholných vzdělávacích institucí v oblasti péče o veškeré travnaté plochy, jejíž samozřejmostí jsou ty nejvyšší standardy kvality.

V současné době provádí regenerační úkony na více než 80 hřištích v jižních Čechách a více jak 120 hřištích, včetně přilehlých krajů.

 „V Jihočeském kraji bychom se rádi stali hlavními dodavateli služeb spojených s fotbalovými trávníky. Pro vzájemnou spolupráci jsme si vybrali portál Jihočeský fotbal. Uvědomujeme si jeho sledovanost a podávané zpravodajství, které slouží k informovanosti napříč celým krajem. Věříme, že tímto krokem přispějeme k předávání zkušeností a zkvalitnění fotbalových pažitů v krajských i okresních soutěžích,“ očekává za Český trávník Pavel Nohava.

Jihočeský fotbal si za 17 let na síti získal desítky tisíc čtenářů. Partnerství s Českým trávníkem přivítal. „Jsme moc rádi, že jsme se dohodli na dlouhodobé spolupráci. Základem je následná spokojenost pro obě strany. V této těžké době je získání hlavního partnera téměř nadlidský úkol. Těší nás, že jsme se zástupci Českého trávníku našli společnou řeč. Vážíme si toho,“ těší provozovatele webu Michala Průchu, který vyzdvihl přátelskou atmosféru v týmu Českého trávníku.

 Více o firmě Český trávník najdete zde.

PR text