Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Partners Cup se připravuje na třináctý ročník

 
čtvrtek, 25. listopadu 2021, 18:44

Halový turnaj Partners Cup má před sebou již 13. ročník. V osecké hale s umělým povrchem by se v sobotu 18. prosince mělo představit šestnáct týmů.

„Po roce dočkáme opět sportu v zimním období a setkání se spoustou přátel. Turnaj má již svou tradici a jako každý rok bude kvalitně obsazen. Předloňské vítězství bude obhajovat tým FK Dogy,“ sdělil pořadatel Jiří Chaluš.

Hrací systém ještě bude upřesněn dle přihlášených týmů, ale počítá se s variantou 16 týmů ve čtyřech základních skupinách, z nichž vždy tři celky postoupí do play-off, z něhož vzejde letošní vítěz.

Startovné činí 1500 Kč, které je nutné uhradit před startem turnaje na účet 2110027609/2700. Přihlásit se můžete na stránkách turnaje (zde) či telefonicky u Jiřího Cahluše (mobil 724 724 723).

Pro účast na turnaji je nutné dodržet podmínky pro prokazování bezinfekčnosti stanovené mimořádným opatřením.

Osoba nevykazuje klinické příznaky onemocnění covid-19 a současně osoby ve věku 18 let a více splní jednu z následujících podmínek:
certifikát o dokončeném očkování, nebo potvrzení o prodělání nemoci covid-19, od kterého neuplynulo více než 180 dní, nebo osoba s kontraindikací k očkování/ osoba s nedokončeným očkováním doloží negativní výsledek PCR testu (platnost PCR testu je 72 hodin, v případě aktivit organizovaných sportovním svazem je platnost PCR testu 7 dní).

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama