Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Přihlaste svůj tým. Okresní futsal přijímá nové kluby

 
čtvrtek, 19. srpna 2021, 10:35

Máte zájem hrát futsal a nevíte kde začít? Máte tým, který chcete přihlásit do soutěže? Okresní svaz futsalu Č. Budějovice stále přijímá přihlášky nových zájemců do nové sezony v okresních třídách.

Soutěže se hrají systémem podzim - jaro (stejně jako fotbalová sezona) a k využití jsou možné nejen haly, ale i venkovní hřiště. Hrací dny jsou pondělí až neděle (dle domácích).

Menší forma fotbalu (4+1) je vhodná i pro party nadšenců v obcích, kde nedají dohromady klasickou fotbalovou jedenáctku a rádi by založili aktivní sportovní klub.

V soutěžích startují kluby z Č. Budějovic, Týna nad Vltavou, Hluboké nad Vltavou, Lišova, Borku, Zbudova, Zahájí, Dubence a i ze sousedního okresu z Velešína.

Více informací podají za STK OSF David Beneš (mobil 605 148 857, e-mail: davben@email.cz) či Štefan Hrabčák (777 994 849, hrabcak.stefan@seznam.cz). Web Okresního svazu zde.

Tisková zpráva