Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Na Semice Teqball Open se představí teqerská špička i čerství nováčci

 
neděle, 13. června 2021, 11:30

Semický areál během druhé koronavirové pauzy získal na kráse. Trávník, který nikdo nezatěžoval, zregeneroval, zesílil a na novou sezonu bude připraven velice kvalitně. Kromě toho hned vedle fotbalového hřiště vyrostly dva zbrusu nové prvky pro širokou veřejnost. Pod časomírou se skvěle vyjímají modrobílé barvy workoutové sestavy, kde se budou dobře zpevňovat ochablá těla oslabená po nedostatku tréninku v době nucené pauzy.

Workoutová sestava je už dnes celkem běžnou výbavou sportovních areálů v každé obci. Co ale není vůbec obvyklé, jsou stoly na teqball, které si u fotbalového hřiště našly místo jen o kousek dále. Semice jsou dokonce prvním místem v České republice s veřejně přístupnými stoly. Vyzkoušet si jeden z nejrychleji rozvíjejících se sportů na světě si tak může opravdu každý. Stačí si s sebou přinést vlastní fotbalový míč a začít hrát.

Pokud si budete chtít vyzkoušet poměřit své síly s dalšími amatéry, máte jedinečnou šanci o posledním víkendu v čevnu, kdy proběhne v Semickém areálu slavnostní otevření. Nejprve se v sobotu 26. 6. ke slovu dostane česká teqerská špička, která bude bojovat o nominaci na prosincové mistrovství světa. Semice Teqball Open je jeden ze čtyř nominačních turnajů, ze kterých vzejde naše reprezentace.

Zápasy budou probíhat od samého rána (předpokládaný start je v 8:00) do večera (předpokládaný konec 20:30) postupně v kategoriích singly, doubly a mixy. Skvělá příležitost, jak se naučit pravidla a okoukat taktiku zkušených borců pro nedělní turnaj 27.6. Ten bude dostupný všem amatérům či začínajícím hráčům, aby si svoje dovednosti vyzkoušeli proti jiným týmům. K účasti na turnaj je nutná předchozí registrace na www.fcsemice.cz/sto. Předpokládá se, že proběhne turnaj v kategorii double a single, dle počtu přihlášených týmů či jednotlivců.

Přijďte podpořit teqballové hráče a sami se přesvědčte, v čem spočívá kouzlo zakulaceného stolu. Pro výherce jsou připraveny zajímavé ceny a trofeje. Během celého víkendu se můžete těšit na dobré jídlo i pití a v sobotu na afterparty s DJ. Případný nocleh bude možný ve stanech v areálu.

 

Tisková zpráva
 


 
Reklama