Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Nová Ves zúročila přesilovku s Kaplicí dvěma góly

 
úterý, 8. září 2020, 13:45

Nové Ves – V bojovném a místy i emocemi nabitém utkání po zásluze vyhrál domácí tým, který měl po většinu utkání více ze hry a jeho tři nejzkušenější hráči dokázali skórovat.

Již ve 3. minutě obdržel žlutou kartu hostující Čutka za faul na polovině hřiště. V 15. minutě zahrávali domácí svůj druhý roh, Neuman našel Boháče, který hlavou nedal gólmanovi Schneiderovi šanci - 1:0. Hned o dvě minuty později, opět po faulu na polovině hřiště, obdržel žlutou kartu hostující Štrbačka. Domácí pak dlouhým nákopem na Jiránka překonali hostující obranu, ale tentokráte Schneider míč bravurně vytáhl na roh.

Až ve 26. minutě zahrozili poprvé hosté, ovšem Micák po přetaženém centru z levé strany bránu přestřelil. Ve 36. minutě obdržel žlutou kartu domácí Trejbal a dvě minuty po něm ukázal rozhodčí kartu stejné barvy i hostujícímu Faltusovi. Necelých pět minut před pauzou opustil hřiště domácí Trejbal a nahradil ho Procházka. První poločas zakončil nepřesnou střelou kaplický Štrbačka.

Vstup do druhého poločasu se lépe povedl hostům, když v 52. minutě unikl domácímu Gramanovi Fišer a střelou na zadní tyč vyrovnal na 1:1. V 54. minutě obdržel žlutou kartu hostující hráč Divoký a minutu po něm i domácí Neuman. V 56. minutě vystřídal trenér Nové Vsi Žočka a Gramana, a na hřiště přišli Beneš se Seethalerem. Střídali rovněž hosté, Štrbačku nahradil Aibl. Chvíli na to se dvakrát dostal do šance Seethaler, ani jednou však netrefil bránu.

Zlomovým okamžikem utkání se ukázala být situace v 64. minutě, kdy druhou žlutou a následně červenou kartu obdržel hostující Faltus. Po nákopu Procházky se v přesilovce střelecky prosadil Jiránek a domácí šli opět do vedení – 2:1.

V 71. minutě obdržel žlutou kartu domácí Novák a ve stejné minutě hosté střídali. Ze hřiště odešel Pál a nahradil ho Kuchař. Čtvrt hodiny před koncem zvýšil po krásné kombinaci uvnitř pokutového území hrající trenér Procházka na 3:1. V 78. minutě nahradili hosté Vaniše Beránkem a tři minuty na to měl plné ruce práce domácí brankář Bartizal, jenž vyrážel na roh střelu Kuchaře. V 83. minutě poslali hosté do hry Presniakova na místo Divokého.

V 86. minutě se na hřiště dostal také domácí M. Vrábek, který vystřídal Neumanna. Závěr utkání ještě vyhrotil domácí Jiránek drobnou potyčkou a pak už mohli spokojení hráči Nové Vsi slavit zasloužený zisk tří bodů.

TJ Nová Ves – FK Spartak Kaplice 3:1 (1:0)

Branky: 15. Boháč, 64. Jiránek, 74. Procházka – 52. Fišer. Rozhodčí: Náprava – Boček, Saidl. ŽK: 4:6 (Trejbal, Neumann, Novák, Holý – Faltus 2, Čutka, Štrbačka, Divoký, Daniel). ČK: 0:1 (64. Faltus). Diváků: 120.

N. Ves: Bartizal – J. Vogl, Boháč, Žoček (56. Seethaler), Graman (56. Beneš) - Neumann (86. Vrábek), Trejbal (41. Procházka), Pech, Novák - Holý, Jiránek.

Kaplice: F. Schneider – Štrbačka (56. Aibl), Čutka, Gondek, Fišer - Faltus, Micák, Vaniš (78. Beránek), Divoký (83. Presniakov) - Pál (71. Kuchař), Daniel.

Napsal(a) Jiří Hošna st. | Foto Michaela Vrábková
 


 
Reklama