Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Druhý turnus letního kempu je v plném proudu

 
úterý, 21. července 2020, 23:25

České Budějovice – Sedmadvacet dětí z různých koutů jižních Čech nastoupilo na druhý turnus příměstského Letního kempu Jihočeského fotbalu v jihočeské metropoli.

Druhý turnus určený ročníkům 2010-2013 probíhá od pondělí 20. července do pátku 24. července v areálu JU Na Sádkách.

Děti se pustily do trénování s plnou vervou. První den se pod taktovkou Grassroots trenérů mládeže Petra Houdka (OFS Písek) a Jana Starého (OFS Č. Budějovice) náležitě bavily.

Druhý dvoufázový trénink vedený trenérem Richardem Floriánem (OFS Tábor) vyplnil doprovodný program se soutěžemi, aby se kluci od Č. Velenic až po Blatnou a jediná slečna Áďa z Mokrého zabavili na celých osm hodin. 

U tréninkových jednotek asistují Grassroots trenérům rutinovaní mládežničtí kormidelníci Ladislav Bernát, Jaroslav Vondrášek (oba licence UEFA A) a nově Jiří Krauskopf (profi licence UEFA), další člen vicemistrů ČSSR 1972 z týmu Igly Č. Budějovice, jenž má s trénováním mládeže bohaté zkušenosti.

Hlavní částí středečního programu bude prohlídka stadionu na Střeleckém ostrově. Děti už se nemohou dočkat.

Napsal(a) Redakce | Foto Jihočeský fotbal
 


 
Reklama