Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

FC MAS Táborsko podlehl Vlašimi 1:3

 
sobota, 16. května 2020, 11:22

Vlašim – Druhý přípravný duel v tomto složitém období A tým FC MAS Táborsko opět nezvládl. Prohrál ve Vlašimi s tamním FC Sellier & Bellot 1:3, kdy první půle byla vyrovnaná, Táborsko šlo do vedení brankou Voleského po rohovém kopu Petra a hlavičkovém prodloužení Navrátila, ale pak se jihočeské mužstvo nevyvarovalo chyb. Jednu vyrobilo do přestávky, přišlo vyrovnání. Po obrátce se Středočeši prosadili, dali dvě branky a zápas rozhodli.

Hodnocení trenéra FCT Miloslava Brožka: „Stejně jako po Dynamu mám i teď smíšené pocity. Ostatně, když se prohraje, jiné pocity ani mít nemůžu. Podle mého názoru výsledek neodpovídá dění na hřišti. Už v první minutě měl Tolno vyloženou šanci, ale situaci prováhal. Působili jsme lepším dojmem, vstřelili jsme branku, jenže přišla naše školácká chyba. Ztratili jsme míč, kdy byli všichni hráči v pohybu směrem dopředu a Dias krásným gólem do šibenice vyrovnal. Do 30. minuty jsme byli Vlašimi vyrovnaným soupeřem, pak jsme domácím darovali další dvě branky a naše hra opadla. Někteří hráči mě zaujali pozitivně, jiní negativně. Například americký fotbalista Aboubaca Sese nemá herní návyky, které potřebujeme, a pokud se nezlepší, nemá cenu ho tu zdržovat. Naopak 20letý Martin Petr z Plzně ukázal, že už má něco odehráno, patřil k lepším hráčům. Ani další hráči nezklamali, přitom naše sestava byla dost kombinovaná, aby dostali příležitost všichni. Na 25 minut nastoupil slovenský fotbalista Richard Nemergut. Do obranného bloku jsme už hráli lépe než proti Dynamu, ale potrestali jsme se sami zbytečnými chybami.“

FC Sellier & Bellot Vlašim – FC MAS Táborsko 3:1 (1:1)

Branky: 30. Dias, 52. Breda, 62. Diamé – 15. Voleský.

Vlašim: I. poločas: Bačkovský – Hašek, Štochl, Broukal, Frizoni – Janda, Breda, Svoboda, Záviška – Vrána, Dias.
II. poločas: Řehák – Kadlec, Sváta, Vedral, Frizoni (68. Alessandro) – Plachý, Janda (68. Sklenička), Průcha, Blecha – Diamé, Fotr.

FC MAS Táborsko: Zadražil – Jáša (65. Nemergut), Navrátil (65. Penc), Teršl, Icha (75. Brabec) – Vozihnoj (60. Aboubaca), Schramhauser (60. Janošík), Petr (75. Říha), Jáša, Uzlík (75. Větrovský) – Voleský (60. Vandas), Tolno (60. Sima).

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama