Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Naplánujte si díky XPS novou sezónu již teď

 
úterý, 21. dubna 2020, 23:23

Již více než 830 klubů zažádalo o licence software XPS. Přidejte se k nim i vy a naplánujte si novou sezónu s předstihem. V programu již nyní najdete stovky fotbalových cvičení pro hráče, brankáře a také na individuální trénink doma.

V XPS můžete vytvořit tréninkové plány pro vaše týmy na celou sezónu. Uchovávat si můžete informace o hráčích, výsledky jejich testů nebo třeba zkoumat jejich tréninkovou docházku. Díky propojení na IS systém FAČR pak můžete sledovat i jejich zápasové vytížení.

Společně s trenéry ve vašem klubu sdílejte společnou sbírku týmových cvičení, individuální cviky na domácí trénink hráčů nebo třeba společnou sbírku klubových dokumentů. Jednoduše si můžete vytvořit vaše cvičení za pomoci kreslítka cvičení a animací, které jsou součástí programu.

FAČR nabízí licence XPS klubům v ČR zdarma. Jak je můžete získat? Podívejte se na následující stránku: https://xps.fotbal.cz/licence-pro-kluby/p274

V současné chvíli navíc mohou kluby využít zdarma do konce května PROFI licence hráčů a tím i v době karantény zasílat hráčům ind. tréninky a sdílet jim vlastní materiál. Trenéři si pak mohou čas bez tréninků zkrátit při práci s Video Analyzérem, který mohou též zdarma vyzkoušet do konce června.

O oba typy licencí stačí zažádat na mailu: cze@sidelinesports.com. Jak funguje střih a práce v Analyzéru jsme si ukázali na společném webináři zde: https://www.youtube.com/watch?v=4yoO0zGBiQw&t=1978s

Neváhejte a připojte se k početné skupině týmů v ČR, kteří již XPS využívají.

Napsal(a) FAČR
 


 
Reklama