Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

V Blatné plánují velké změny. Novým asistentem je motivátor Václav Palivec

 
středa, 15. ledna 2020, 21:09

Blatná - Vloni si jako nováček zajistili v závěru soutěže záchranu, ale ani druhý rok se Blatenští nevyhnou sestupovým starostem.

První polovina sezony svěřencům trenéra Michala Brabce hrubě nevyšla. Ve druhé části podzimu nezískali v osmi zápasech v řadě ani bod a propadli se na předposlední příčku s pouhými osmi body za dvě výhry a stejný počet remíz. Podzimní část zakončili ostudným domácím debaklem s Lomem 2:9.

Známá fotbalová pravda tvrdí, že druhá sezona bývá pro nováčka těžší než ta první. Přesvědčili se o tom také v Blatné. Jeden ze tří zástupců Strakonicka v krajském přeboru troubí na poplach. „Dojde k celkovým změnám, v kádru i v realizačním týmu. Po dohodě s vedením klubu skončil asistent Roman Remeš, místo něj ke mně přijde na výpomoc zkušený trenér Václav Palivec. Umí udělat partu a kluky vyburcovat,“ prohlásil trenér Michal Brabec (na snímku), jenž pevně věří, že se účast Blatenských v přeboru nesmrskne jen na dva roky a historie z konce minulého století se nebude opakovat.

Ostříleného kouče Václava Palivce, jenž letos v prosinci oslaví sedmdesáté narozeniny, a trenérské vavříny sbíral svého času s Katovicemi, Strakonicemi a Přešťovicemi, jihočeský výběr dovedl k titulu amatérského mistra (2007), zlákala nabídka z vyšší soutěže. Na vlastní žádost ukončil poslední působení u katovického béčka v Dudák okresním přeboru.

Napsal(a) Jan Škrle, Michal Průcha | Foto Jan Škrle
 


 

Reklamní sdělení

Reklama