Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Sumář divize: Zvítězit dokázala jen Soběslav, Táborsko B nezvládlo závěr

 
středa, 5. června 2019, 21:12

Čížová jela do Berouna bez náhradníků. Tentokrát však s okleštěnou sestavou neuspěla. Odvezla si poměrně těsnou, jednogólovou prohru. Táborsko B dle slov jeho trenéra předvedlo jeden z nejlepších výkonů jara. Sahalo velmi blízko po třech bodech, nakonec se ovšem muselo spokojit jen s jedním. Soběslav doma proti Tachovu sehrála vyrovnané utkání. Nakonec však byla šťastnějším týmem a doma tři body uhájila. Jindřichův Hradec nezačal svůj zápas vůbec špatně, proti Mariánským Lázním nicméně nebodoval. Jasno je po 28. kole na špici i spodku tabulky. Do ČFL postupuje Admira Praha, divizi opuští trio Táborsko B, J. Hradec a Dobříš.

Výsledky Jihočechů ve 28. kole divize A


FC MAS Táborsko B - MFK Dobříš 3:3 (2:1), penalty 1:3

Branky: 22. Vozihnoj, 27. Kubec, 57. Radosta - 33. Maryška, 81. Junek, 89. Dort. Rozhodčí: Kvaček - Braun, Eibl. Delegát: Macháček. ŽK: 2:2 (Bouchal, Klusák). Diváci: 95.

Táborsko B: Novák - Větrovský, Kmeťo, Bouchal (46. Rytíř), Mikuláštík (60. Vaňo) - Schramhauser, Bryanta (70. Mischnik), Kubec (80. Štefl), Radosta, Klusák - Vozihnoj. Trenér: Kamil Tobiáš.

Nejlepší hráč: Radosta

Kamil Tobiáš, trenér Táborska B: „Utkání se mi hodnotí hodně špatně. Herně jsme ho zvládli. Zápasu jsme dominovali, v celém jeho průběhu jsme byli lepší. Bohužel za stavu 3:1 jsme nedokázali dohrát posledních deset minut. Dostali jsme dva góly po chybách a nesmyslných věcech. Asi to ale patří k té nezkušenosti, kterou náš mančaft má. Je to obrovská škoda. Dnes jsme měli, když ne 3:1, tak alespoň 3:2 vyhrát.“


FK Jindřichův Hradec 1910 - FC Viktoria Mariánské Lázně 2:4 (2:1)

Branky: 13. a 26. Gueye - 5. a 90. Lattisch, 55. Blažek, 58. Kravar. Rozhodčí: Zita - Brychta, Tupý. Delegát: Ploch. ŽK: 1:1 (Janák). Diváci: 88.

J. Hradec: Hulík – Chalupský, Gueye, Völfel, Blažek – Janák, Kněžínek, Jindra, Votava – Tomek (73. Waník), Králíček. Trenér: Marek Černoch.

Marek Černoch, trenér J. Hradce: „Vstup do zápasu byl opět stejný jako v předchozích zápasech. Brzy inkasujeme a projeví se to na psychice. Naštěstí jsme se zvedli a do poločasu skóre zaslouženě otočili. Bohužel po dvou laciných chybách na začátku druhého dějství inkasujeme a soupeř je rázem na koni. Z naší strany byla snaha o vyrovnání hodně patrná, nicméně směrem dopředu byla naše kombinace hodně nekvalitní a kostrbatá, což defenziva hostí v pohodě ubránila. Takže další porážka, dá se říci, že z kategorie zbytečných.“


FK Spartak Soběslav – FK Tachov 2:0 (0:0)

Branky: 72. Kutner, 88. Žalda. Rozhodčí: Braun - Kvaček, Eibl. Delegát: Vrzal. ŽK: 3:3 (Kutner, Smetana, Dvořák). Diváci: 200.

Soběslav: Kuník - Chotovinský (82. Maršík), Boháč, Podráský, Zeman – Mazouch (62. Žalda), Hromada, Bouchal (35. Dvořák), Vaněk – Kutner (88. Suda), Varačka (68. Smetana). Trenér Radek Hajič.

Nejlepší hráč: Hromada.

Radek Hajič, trenér Soběslavi: „Obě mužstva se od začátku u trochu hledala, přece jen byla znát uvolněnost ze záchrany v soutěži. Nicméně ani v prvním poločase se diváci nenudili, a viděli dvě šance na obou stranách. My hráče nabádali, aby byli trpěliví a že první gól rozhodne toto vyrovnané utkání, což se nakonec i potvrdilo. Vyšlo střídání, za zraněného Bouchala šel do hry už ve 35. minutě útočník Dvořák, který nahrál Kutnerovi na první gól. Druhý na konci zápasu přidal opět střídající Žalda. Ocenil bych výkon M. Hromady, který odvedl velmi dobrý výkon jak v defenzivní, tak i v ofenzivní činnosti. V sobotu zajíždíme do Čížové, kde budeme postrádat zraněného Bouchala se Suchanem, tudíž určitě dostanou šanci hráči z lavičky.“


Český lev-Union Beroun - TJ Sokol Čížová 3:2 (1:1)

Branky: 45. a 81. Horel, 67. Počta - 5. Krasnyanyk, 60. Jirouš. Rozhodčí: Pilný - Arnošt, Haleš. Delegát: Hanzal. ŽK: 1:5 (J. Novák, Dvořák, Nečas, Chytrý, Krasnyanyk). ČK: 0:1 (86. Nečas). Diváci: 125.

Čížová: J. Novák - Rozhoň, D. Novák, Nečas - Krasnyanyk, M. Gregor, Dvořák, O. Gregor, Janda - Chytrý, Jirouš. Trenér: Zdeněk Staroba.

Nejlepší hráč: Krasnyanyk

Zdeněk Staroba, trenér Čížové: „Do Berouna jsme jeli opět bez náhradníků. Na poslední chvíli nám vypadl Kočí, takže na lavičce byl pouze Roman Zahrádka, který ale stejně vinou zranění nastoupit nemohl. Celkově jsme hráli v oslabené sestavě. Na Beroun jsme sice výsledkově nestačili, domácí fotbalisté mě ale výsledkově nijak nepřesvědčili. Na druhou stranu my jsme ale také nepodali bůhvíjaký výkon. Jsem zvědavý, jak dohrajeme v Čížové závěr soutěže. Stále máme méně a méně hráčů...“


Ostatní výsledky

SK Aritma Praha - TJ Přeštice 1:2 (0:0), 84. Beneš - 83. Přibáň, 85. Duchek
SK Klatovy 1898 - TJ Tatran Sedlčany 3:3 (0:3), penalty 6:7, 52. a 65. Lukeš, 58. Bálek - 20. Krůta, 14. a 32. Senft
FK Hořovicko - SK Rakovník 2:2 (1:2), penalty 5:3, 33. Březina, 70. Přibyl - 13. Severin, 20. Červený
FK Admira Praha - SK SENCO Doubravka 4:1 (2:0), 11. a 16. Martinic, 76. a 80. Čácha - 51. Krejčí


Napsal(a) Adam Pavlíček | Foto Daniel Pekař
 


 
Reklama