Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Tomův příchod do Písku zpečetěn. U Jordánu zkouší Valentu

 
středa, 13. února 2019, 14:46

Táborsko a Písek se definitivně dohodly na hostování Michala Tomy. Zkušený gólman odchytá jaro v brance třetiligového Písku.

Michal Toma absolvoval se souhlasem mateřského klubu herní soustředění s Pískem a teď bylo jeho hostování u Otavy zpečetěno. Písek usilovně hledal brankáře, neboť stávající dvojice Kamil Hajdušek – Lukáš Varyš je po operaci a start třetí ligy určitě nestihne.

Třicetiletý Toma, rodák ze Slovenska, opouští Táborsko po více než pěti letech. Poprvé se hlásil na Soukeníku v létě 2013. V táborské brance odchytal 161 druholigových zápasů a 41krát udržel čisté konto. „Michalovi velmi děkujeme za jeho práci v uplynulých letech a přejeme mu hodně štěstí v novém angažmá,“ vzkázali mu Táborští do další kariéry.

V sobotním přípravném střetnutí bude mít Toma dvojnásobnou motivaci. Písek hostí dopoledne (11) právě Táborsko a nová jednička se bude chtít na svůj bývalý klub vytáhnout.

Pětice hráčů putovala domů

Táborští v pondělí sužovali kádr. Na zkoušce neuspěli Ladislav Kodad, Jan Vejvar, Jiří Januška, Alex Kuffour a Ladislav Krobot, kteří se vrátili do mateřských klubů. Na testech zůstávají Luděk Němeček, Imad Rondič, Jakub Šimaň, Tomáš Pilík a Patrik Dressler. O jejich možném angažování se rozhodne po sobotním utkání v Písku.

Nově se k týmu připojil ostřílený záložník a někdejší talentovaný mládežnický reprezentant Jiří Valenta (30), který prošel Slováckem, Jabloncem, Boleslaví. Zahrál si i kazašskou ligu za Šachtar Karaganda.

Napsal(a) Redakce | Foto Karolína Kabíčková
 


 

Reklamní sdělení

Reklama