Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

V utkání plném šancí odjely hráčky Borovan ze Sezimáku bez bodu

 
čtvrtek, 3. května 2018, 10:11

V dohrávaném utkání 14. kola divize žen odjížděly ženy Calofrigu Borovan na hřiště Sokola S. Ústí. Zápas se hrál za pěkného slunečného počasí, obě mužstva nastoupila pouze s jedenácti hráčkami. Domácí fotbalistky byly šťastnější v zakončení a připsaly si do tabulky všechny body.

Začátek zápasu patřil hostím. Už v 5. minutě po nedorozumění domácí obrany trefila Michálková jen tyč, v 7. minutě zahrávala přímý kop, střela šla nad branku. V 9. minutě centrovala z pravé strany domácí Macková, brankářka Procházková však byla u míče dřív než Šalátová. V 15. minutě se do samostatného úniku dostala Šimáková a zakončila přesně – 1:0.

Ve 23. minutě našla Vonková nabíhající Michálkovou, odražený míč a následnou střelu Horné tečovala Pěchová mimo branku. Za čtyři minuty centrovala z levé strany Jandová, našla ve vápně Vonkovou, její teč skončila nad brankou.

Ve 32. minutě odkopávala míč Pěchová a vyslala tím do úniku Hliňákovou, ta však mířila nad branku. Hostím se podařilo vyrovnat ve 39. minutě. Po dlouhém výkopu Procházkové si míč zpracovala Vonková a našla centrem nabíhající Michálkovou. Ta byla u míče dřív než Smržová v brance domácích a zakončovala do prázdné branky – 1:1.

Začátek druhého dějství měly lepší domácí hráčky, aktivní byla hlavně Šimáková. Po pěkných přihrávkách za obranu se dostávala do šancí, zakončovala sama nebo se pokoušela najít spoluhráčky, ale ke změně stavu to nevedlo.

Až v 66. minutě se po špatné rozehrávce hostující obrany dostala k zakončení na pravé straně Masařová a na její křížnou střelu byla Procházková krátká – 2:1. Hostující hráčky se pokoušely alespoň o srovnání stavu ale ani Vonková, Jandová a Kubíčková z přímých kopů nebyly úspěšné. Na straně domácích se v závěru utkání dostaly Šimáková, Macková a Pěchová, ale byly také neúspěšné, a proto se ze zisku bodů radovaly domácí hráčky.

TJ Sokol Sezimovo Ústí – TJ Calofrig Borovany 2:1 (1:1)

Branky: Šimáková, Masařová – Michálková.

TJ Sokol S. Ústí: Smržová, Zíková, Šimáková, Pajerová, Pěchová, Hliňáková, Macková, Stejskalová, Sesztáková, Šalátová, Koktavá, Masařová.

TJ Calofrig Borovany: Procházková, Zemenová, Jandová, Fürstová, Káplová, Tichá, Jančíková, Kubíčková, Michálková, Horná, Vonková.

Napsal(a) Václav Beneda | Foto Václav Beneda
 


 
Reklama