Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Nová Ves nezrušila ledenický komplex

 
úterý, 1. května 2018, 10:11

V sobotu dopoledne přivítali fotbalisté Nové Vsi ze svého pohledu mužstvo, které v krajské soutěži nikdy v historii neporazili a ani mu nevstřelili gól (letos 0:2 a 0:1, loni 0:3 a 0:2). Jak je vidět, tak Slavoj Ledenice se začíná stávat pro novoveské mužstvo noční můrou.

Přitom celý zápas se odehrál ve výborném tempu a obě mužstva předvedla svou kvalitu. První poločas se hrál převážně ve středu pole, obě obrany výborně bránily, šancí bylo na obou stranách poskrovnu.

Až přišla 30. minuta a výrok postranního rozhodčího Zevla, který nikdo z přítomných diváků ani obou mužstev nepochopil. Procházka zahrával přímý volný kop z lajny na hranici velkého vápna, přesně našel hlavu kapitána Boháče a ten za Maříkem rozvlnil síť. Domácí se radovali, hosté odcházeli na půlku, jenže postranní rozhodčí přiměl hlavní sudí k neuznání branky za údajné překročení letu míče za brankovou čarou, přitom tento kop ani snad nejde z fyzikálního pohledu provést.

Hosté byli také velmi nebezpeční a jejich snaha se vyplatila ve 41. minutě. Dlouhý nákop do vápna brankář Bartizal i s pomocí hostujícího útočníka neudržel a Kadlec už neměl problém dostat míč do brány – 0:1.

Druhé dějství začalo náporem domácích, přibili hosty na jejich vápno a marně se pokoušeli o vyrovnání, jenže jim nebylo přáno. Hlavu Janečka zastavilo až břevno, pak míč napálil Beneš a jeho bombu bravurně chytil brankář Mařík. Domácí se dokonce dožadovali pokutového kopu, kdy byl ve vápně sražen Pech, ale píšťalka sudí zůstala němá.

Ke konci utkání domácí začali riskovat, otevřeli obranu a toho hosté dokonale využili. V 81. minutě podnikli brejk, s míčem postupoval kapitán Bez dva na jednoho, mohl střílet, ale ještě akci vyšperkoval na úplně volného Svobodu a bylo to 0:2.

Radomil Procházka, útočník N. Vsi: „I když tomu výsledek nenapovídá, musím pochválit celé mužstvo, které dřelo celý zápas a chtělo s nepříznivým stavem něco udělat. Hostům gratuluji k výhře, hráli velmi organizovaně a bojovně a proto u nás nakonec zaslouženě vyhráli. Je to mužstvo, které nás vždy dokázalo porazit, a za to jim patří velké uznání. Jak je vidět, tak Ledenice nejsou náš oblíbený soupeř.“


TJ Nová Ves – Slavoj Ledenice 0:2 (0:1)     

Branky: 41. Kadlec, 81. Svoboda. Rozhodčí: Průchová - Škuthan, Zevl. ŽK: 3:3. Diváků: 101.

N. Ves: Bartizal – Pech, Boháč, Češka, Vávra, Novák, Holý, Neumann (62. Beneš), R. Brožka (46. V. Brožka), Janeček, Procházka. Trenér Miroslav Pekárek.        

 
 
Napsal(a) TJ Nová Ves | Foto Miloslav Kusbach
 


 
Reklama