Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Černá série Ratibořských nebere konce. Body přenechali i posledním Malšicím

 
pondělí, 30. dubna 2018, 23:02

Fotbalisté Ratibořských Hor pokračovali v neúspěšných výsledcích a již pošesté v řadě vyšli doma bodově naprázdno a počet utkání bez vítězství tím navýšili na jedenáct. Možnost setrvání v I. B třídě i pro příští sezónu se jim začíná stále více vzdalovat. V sobotním záchranářském utkání byly Malšice lepším mužstvem a zaslouženě si odvezly všechny tři body a odsunuly domácí tým na sestupové místo v tabulce I. B, skupiny D.

Hodnocení utkání očima trenéra Ratibořských Hor Stanislava Buřiče: „Klíčové utkání o sestup, ve kterém jsme přivítali mužstvo TJ Malšice, se mi hodnotí velice těžko. Od začátku zápasu byl náš soupeř lepší, více držel míč na svých kopačkách a hrozil z brejkových situací. V prvním poločase si vytvořil několik gólových šancí a jen díky zákrokům našeho dobře chytajícího brankáře dokázal využít pouze jedinou ve 25. minutě. Do druhého poločasu jsme nastoupili s cílem zvýšit svoji aktivitu, soupeř nás ale do gólových šancí nepouštěl a naopak v 51. minutě zvýšil své vedení na 0:2. My jsme si v závěru dokázali také vytvořit několik gólových šancí, nedokázali jsme ale bohužel využít ani ty nejvyloženější. Náš soupeř si za předvedený výkon vítězství zasloužil, z našeho mužstva musím vyzdvihnout pouze výkon dobře chytajícího brankáře Davida Vobinušky, který nás svými skvělými zákroky podržel. V našem dalším utkání nastoupíme v sobotu 5. 5. od 16.00 v dalším existenčním utkání na hřišti rovněž sestupem ohrožené Jistebnice.“


SK Ratibořské Hory – TJ Malšice 0:2 (0:1)

Branky: 25. Švadlenka, 51. Šimák. Rozhodčí: Dimitrov - Novák, M. Fiala. ŽK: 1:1 (Prokeš - Šimák). Diváci: 80.

Rat. Hory: Vobinuška - Breda, Greguš, Prokeš, Průcha (21. Janošík) - Katolický, Fišer, Vocílka, Feichtinger - Kment, T. Pechánek (83. J. Růžička).

Napsal(a) SK Ratibořské Hory | Foto SK Ratibořské Hory
 


 
Reklama