Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

O turnajové body poprvé na Hluboké, Roudné už dnes s Gmündem

 
pátek, 2. února 2018, 10:58

Zimní příprava běží v plném proudu. Na Hluboké odstartuje jubilejní desátý ročník zimní ligy. Přípravné zápasy mají na pořadu všichni ligoví zástupci. Dynamo ČB hostí na Složišti Žižkov, Táborsko míří na umělku do Ústí nad Labem. Třetiligoví Písek přivítá dorost Příbrami a Čížová se představí v Milevsku s místním FC ZVVZ. Napilno bude mít také divizní jihočeské kvarteto. S Jihočeským fotbalem budete u toho už během víkendu.

Divizní Roudné mělo sehrát dvě utkání. Nejprve v pátek večer v Třeboni s rakouským Gmündem, v neděli dopoledne juniorkou Dynama. „Páteční střetnutí platí, nedělní příprava byla zrušena ze strany soupeře. Máme pár marodů, ale oproti minulému zápasu s Čížovou nás bude o dva tři hráče víc. Do tréninku už se zapojil Hála a dneska nastoupí. Zkoušet budeme jednoho hráče ze zahraničí,“ seznámil nás se stavem kádru Malše předseda Libor Šolc.

Přímo ze soustředění přijedou k přípravným zápasům celky Č. Krumlova a Katovic. Slavojáci, kteří od čtvrtka nabírají kondici v Černé v Pošumaví, zakončí náročný týden nedělním soubojem favoritů Hlubocké zimní ligy s domácí Hlubokou (14). Katovičtí budou mít v nohách tradiční soustředění v Soběšicích a v sobotu v první přípravě hrají se Sousedovicemi z I. B třídy.

Osek jede na umělku do Sušice, kde tým trenéra Voříška prověří Svéradice. „Jsem na to zvědavá, moji dva synové nastoupí poprvé proti sobě, tak snad se mi nepokopou,“ prozradila nám předsedkyně TJ Osek Věra Hochová k bratrskému souboji mladšího Honzy a Karla, který válí za Svéradice. Sokol Sezimovo Ústí zahájí sérii přípravných utkání na umělém trávníku Za Kalvárií v Pelhřimově. Soběslav se ve třetí přípravě utká s J. Hradcem ve Staré Hlíně.

Narychlo musel shánět soupeře Olešník. „Větřní se pro marodku omluvilo, ale ve čtvrtek večer se nám přihlásily Čekanice,“ uvedl olešnický asistent trenéra Roman Chlumecký. Proti Meteoru Tábor už trenér Táborský nevyužije Pomejeho (Rakousko) a Červenku (Bavorovice), naopak poprvé by měl nastoupit exligista Stanislav Rožboud (36), který se vrátil po letech z Kanady.

Při startu zimního turnaje na Hluboké došlo k jedné změně. „Proti Čtyřem Dvorům se představí v sobotu od 14 hodin tým SV Freistadt. Zápas bude počítán normálně do tabulky zimní ligy, jako kdyby ho hrál Lom,“ informoval nás sekretář Hluboké zimní ligy Petr Řehoř, že za Lom zaskočí rakouský klub, kam v zimě odešli z juniorky Dynama mladíci Jan Krejčí (20 let) a Martin Škoda (21).


Pátek 2. února 2018

19:00 Malše Roudné – SC Gmünd (UMT Třeboň)


Sobota 3. února 2018

9:00 FK J. Hradec 1910 - FK Spartak Soběslav (UMT Stará Hlína)
10:00 FC Mariner Bavorovice - SK Nemanice (UMT Hluboká)
10:00 FC Písek U19 – SK Jankov (UMT Písek)
10:30 TJ Osek – FK Svéradice (UMT Sušice)
11:00 SK Dynamo ČB - FK Viktoria Žižkov (SCM Složiště)
11:30 FC ZVVZ Milevsko – Sokol Čížová (UMT Milevsko)
11:30 Jiskra Třeboň – Lokomotiva Veselí n. Luž. (UMT Třeboň)
12:00 TJ Dražice – FC MAS Táborsko U19 (UMT Sezimovo Ústí)
14:00 FK Ústí n. Labem – FC MAS Táborsko (UMT Ústí n. Labem)
14:00 FK Pelhřimov - Sokol Sezimovo Ústí (UMT Pelhřimov)
14:30 SK Otava Katovice – FC Westra Sousedovice (hř. Junior Katovice)
18:00 SK Rudolfov – Vltavan Loučovice (UMT Borovany)

Hlubocká zimní liga
12:00 FK Boršov n. Vlt. – FK Nová Ves-Brloh
14:00 SK Čtyři Dvory – SV Freistadt (Rak.)

Regent Cup 2018 ve Staré Hlíně
15:00 Sokol Suchdol n. Luž. – SK Mladé

Futsal, krajská soutěž žen
9:00 TJ Mokré A + B, Sokol Sezimovo Ústí, TJ Hradiště, Calofrig Borovany (hala Na Sádkách, ČB)


Neděle 4. února 2018

10:00 FK Olešník – FK Meteor Čekanice (10:00, UMT Hluboká)
14:00 SK Votice – Sokol Želeč (14:00, UMT Votice)
16:00 FC Písek - 1. FK Příbram U19 (16:00, UMT Písek)

Hlubocká zimní liga
12:00 1.FC Netolice – Sokol Kamenný Újezd
14:00 TJ Hluboká n. Vlt. – FK Slavoj Č. Krumlov

Regent Cup 2018 ve Staré Hlíně
11:00 Sokol Neplachov – Sokol Želeč B
13:00 TJ Nové Hrady – Spartak Trhové Sviny B
15:00 Sokol Kardašova Řečice – TJ Dolní Bukovsko


Napsal(a) Michal Průcha | Foto Petr Vlasák
 


 
Reklama