Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Bitva o dorosteneckého půlmistra kraje došla do penaltového rozstřelu

 
středa, 15. listopadu 2023, 21:23

Břilice – Poslední kolo krajského přeboru staršího dorostu svedlo dohromady vedoucí dvojici. Na hřišti v Břilicích se střetly domácí Třeboň a společný tým Veselí/Suchdol nad Lužnicí.

Podzimní šlágr se odehrál za sychravého a nevlídného počasí. Do souboje o vítěze podzimní části šla Třeboň z druhého místa, na nováčka soutěže a průběžně vedoucí tým Veselí/Suchdol ztrácela tři body.

Byl to také zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním si hosté zadělali na třígólový náskok a byli jasně lepším týmem. Na konci úvodní čtvrthodiny se trefili Stropek a Kirilovicz. Pět minut před přestávkou skóroval Mlčkovský.

Ve druhém poločase hráči Veselí/Suchdol nevyužili další příležitosti, a Třeboň trestala. Bambule po hodině snížil kontaktním gólem a v samém závěru se prosadil kanonýr přeboru Kršík (vsítil v pořadí 17 gól) a minutu před koncem srovnal Mydlil.

O vítězi musela rozhodnout střelba pokutových kopů. Ta byla stejně dramatická jako utkání samotné a rozhodnutí přinesla až devátá série, po níž se radovali domácí v poměru 7:6.

Z plusového bodu navíc se radovali hráči domácí Třeboně. Bod za remízu pak rozhodl o tom, že společný tým Veselí a Suchdola nad Lužnicí se s náskokem dvou bodů před Třeboní a Pískem stal podzimním půlmistrem KP staršího dorostu.

Jiskra Třeboň – Veselí/Suchdol nad Lužnicí 3:3 (0:3), penalty 7:6

Góly: 64. Bambule, 84. Kršík, 89. Mydlil – 14. Stropek, 16. Kirilovicz, 39. Mlčkovský. Rozhodčí: Krčín – Kořínek, Hanzal. ŽK: 2:2. Diváků: 70.

Napsal(a) Redakce | Foto Stáňa Bicková
 


 
Reklama