Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Děti si zpestřily prázdniny na kempu OFS České Budějovice

 
pátek, 25. srpna 2023, 11:46

V areálu SK Mladé se konal v minulém týdnu (14.-18. 8. 2023) Kemp talentované mládeže OFS České Budějovice. Zúčastnilo se jej 10 děvčat a 30 kluků narozených od roku 2015 do roku 2011. Děti měly náročný a pestrý program, netýkal se jen tréninků, ale obsahoval i návštěvy několika zajímavých osobností z fotbalového prostředí.

Nejdříve se děti setkaly s ligovými hráči z A-týmu SK Dynama České Budějovice. Konkrétně talentovanou mládež navštívil brankáři Colin Andrew, Dávid Šípoš a obránce Ondřej Čoudek, kteří klukům rozdali podepsané kartičky a zahráli si s nimi fotbálek. Dorazil i šéf Akademie Dynama ČB Petr Benát.

Kemp navštívila také Lucie Kladrubská, bývalá Česká reprezentantka. Její návštěva děti příjemně překvapila a sklidila velký úspěch hlavně u deseti děvčat, která na ni měla spoustu otázek a také měla možnost si s Luckou zahrát.

Jako poslední zavítal mezi účastníky kempu ligový rozhodčí Jiří Pečenka. Nejprve odpovídal na kvantum otázek od kluků a děvčat a pak odpískal finále celokempové „Ligy mistrů”, které se hrálo v bouřlivé atmosféře.

Poslední den byl zakončen prohlídkou stadionu na Střeleckém ostrově. K večeru pak někteří ještě společně fandili na hokejovém utkání Motoru proti Salzburku.

S dětmi se budeme i nadále potkávat jak na klubové úrovni, tak na srazech a akcích pro okresní výběry.

Na závěr je důležité poděkovat jak všem hostům, kteří si udělali na děti čas, tak všem trenérům, kteří během týdne děti doprovázeli: Jiřímu Malému, Janovi Pintérovi, Janovi Katonovi mladšímu, Miroslavu Koláčkovi, Sebastienu Böhmovi, Vladimíru Božovskému a Václavu Míkovi.

Hlavním partnerem kempu byla fotbalová speciálka 11teamsports, která účastníky oblékla.

Napsal(a) Václav Míka | Foto OFS České Budějovice
 


 
Reklama