Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Senátor Tomáš Jirsa podpořil mládež Malše Roudné. Mladým fotbalistům přivezl nové míče

 
středa, 31. srpna 2022, 17:16

Roudné – Mimořádný úspěch staršího dorostu Malše Roudné, který před prázdninami slavil historické vítězství v divizi, ale o II. ligu kvůli finančním nákladům už neusiloval, ocenil i senátor Tomáš Jirsa, do jehož volebního obvodu obec spadá.

Před utkáním krajské soutěže mužů Roudné – Strunkovice nad Blanicí předal předsedovi klubu Liboru Šolcovi pět fotbalových míčů pro děti a přidal přání, ať se práce s mládeží stále daří. Tedy ať stále existuje dost trenérů, ochotných na hřištích trávit stovky hodin svého volna, a rodičů, kteří své syny a dcery vedou ke sportu.

„Všechno je to o lidech. Mám velký respekt k jejich práci a času, který dětem věnují. Spolkový život je pro každou obec hodně důležitý. Někde to jsou fotbalisté, jinde hasiči, včelaři, myslivci, charity. Oni dávají lidi dohromady, díky nim získáváme nové pozitivní emoce a zážitky, přinášející radost i v ekonomicky složité době,“ řekl Tomáš Jirsa, který se v říjnových volbách pokusí opět obhájit svůj senátorský mandát.

V letošní sezoně Malše do celostátních, krajských a okresních soutěží přihlásila celkem osm mládežnických týmů s více než 150 kluky a děvčaty. K dispozici mají tři travnatá hřiště a dvě s umělým povrchem. A také energeticky úsporný Doprastav stadion, jehož kabiny vytápí tepelné čerpadlo, chodníky osvětlují solární lampy, hřiště úsporné zářivky a spotřebu vody šetří ve sprchách spořící hlavice.

Tisková zpráva
 


 
Reklama