Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Zimní ligu starších přípravek v Chýnově vyhrál Humpolec

 
úterý, 8. března 2022, 17:17

V krásné nové sportovní hale v Chýnově se uskutečnila na přelomu roku 2021 a v prvních třech měsících letošního roku 2022 Zimní liga v kategoriích starších přípravek, chlapci - ročník 2011 a mladší a dívky ročník 2010 a mladší. Všechny čtyři hrací dny (soboty 12.12., 15.1., 12.2., a finále 5.3.) se velice vydařily, všichni účastníci si účast pochvalovali a to jak po stránce sportovní, tak také i po stránce organizační.

Herní čas byl stanoven na 1 x 23 minut, hrací plocha byla o velikosti 40 m x 20 m, hrálo se v počtu hráčů 1 + 5 : (1 brankář + 5 hráčů v poli) a rozhodčí vždy zajistil OFS Tábor.

Celkové pořadí: 1. Humpolec, 2. Příbram, 3. Sedlec u ČB, 4. Chýnov, 5. Táborsko, 6. Veselí n/L., 7. Votice, 8. Planá n/L., 9. Vlašim a 10. Sokol Sez. Ústí.

Všechny čtyři hrací dny turnaje starších přípravek splnily očekávání, všichni účastníci a to jak hráči, tak i trenéři se svými realizačními týmy byli velice spokojeni, všem se nová a velice prostorná chýnovská sportovní hala líbila a již se těší na účast v dalších ročnících. Velké poděkování pak patří hlavnímu organizátorovi a duši celé této velké akce Karlovi Sedlatému z pořádajícího oddílu FC Chýnov.

Výsledky domácích benjamínků ve finálovém turnaji ze dne 5.3. 2022: Chýnov – Humpolec 0:1, Chýnov – Příbram 0:1, Chýnov – Táborsko 2:2 a Chýnov – Sedlec u ČB 1:3.

Domácí mužstvo sehrálo se všemi celky naprosto vyrovnaná všechna utkání, rozdíl byl jen v tom, že chýnovští hráči nedokázali na rozdíl od svých soupeřů využít některých jejich chyb ke vstřelení rozhodujících gólů… A také lze konstatovat, že se v řadě mužstev ukázalo ve velmi pěkném světle na tomto chýnovském turnaji hned několik velkých fotbalových talentů, kteří by to mohli v pozdějším věku dotáhnout ve své fotbalové kariéře hodně daleko.

Nejlepším střelcem celého turnaje se stal Daniel Svoboda z vítězného týmu FK Humpolec a nejlepším brankářem byl vyhodnocen Jan Švehla z 1 FK Příbram.

Napsal(a) Pavel Kulveit | Foto Miroslav Holer
 


 
Reklama