Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

V zimní přestávce se chystají halové turnaje pro dorostence a starší žáky

 
sobota, 6. listopadu 2021, 14:42

Portál Jihočeský fotbal ve spolupráci s Jihočeským krajským svazem futsalu připravuje seriál halových turnajů pro mládežnická družstva.

V zimní přestávce se mohou oddíly hlásit do oficiálních a dlouhodobých halových turnajů, které jsou pořádány pro kategorie dorost U19, dorost U17 a žáci U15.

Kdo se může přihlásit: jakékoliv mužstvo dané mládežnické kategorie z Jihočeského kraje.

Místo: haly v Č. Budějovicích, Soběslavi či případně další.

Pravidla v kostce: počet hráčů: 4 + 1, letmé střídání, auty a rohy se kopou, výhoz brankáře přes polovinu, hrací doba 2 x 15 minut, 5 akumulovaných faulů za poločas.

Předpokládaná účast:  Max. 10 mužstev - přihlášky závazně do 30. 11. 2021. Herní model bude upřesněn podle počtu přihlášených. Předpokládá se pět turnajů (prosinec 1x, leden 2x, únor 2x), celkem 13 zápasů. Předběžné startovné 4900,- Kč (bude upřesněno po přihláškách a počtu účastníků).

Rozhodčí: Zápasy budou řídit vždy dva řádně proškolení rozhodčí, které bude delegovat Komise rozhodčích.

Aktuální výsledky: Budou pravidelně zveřejňovány na portálu Jihočeský fotbal.

Podmínkou účasti je registrace mužstva a hráčů ve Svazu futsalu (je zcela zdarma a pomůžeme Vám s ní) a úhrada členského příspěvku na rok 2022 (á 100,- Kč hráč). Tím se nabízí oddílům možnost dalšího zdroje k financování klubů. Možnost čerpání dotace v příštím roce na futsalový klub mládeže (Můj klub).

Kontakt na pořadatele: Luboš Zabilka, mobil 777 788 403, e-mail: L.Zabilka@seznam.cz.

Napsal(a) Redakce | Foto Miloslav Kusbach
 


 
Reklama