Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. A třídu starších žáků vyhrála Lomnice, z postupu se radovala Volyně

 
sobota, 29. června 2019, 15:18

V letošním roce přišel Jč.KFS s novinkou v I. A třídě starších žáků. Po základní části obou skupin následovala nadstavbová část pro první dva celky z každé skupiny. Skupinu A vyhrál společný tým Lomnice+Ševětín a skupinu B Volyně+ Vl. Březí.

Druhé místo si ve skupině A zajistila Mladá Vožice+Rat. Hory výhrou v posledním kole doma nad T. Sviny. Postup do semifinále si zajistil ze skupiny B Protivín+Záhoří.

V prvním semifinále porazil na lomnickém hřišti domácí Tatran/Ševětín soupeře z Protivína+Záhoří 3:1 (1:0) po gólech Petříka a dvou kanonýra Vrány, hosté korigovali z penalty Piklem. Ve druhém semifinále ve Volyni rozhodli domácí už do poločasu, kdy vedli nad Ml. Vožicí+Rat. Hory 4:0 (Šimák 2, Ulman, Novotný), čestný úspěch hostí zaznamenal Matoušek.

Finále se odehrálo v útulném areálu Tatranu Lomnice nad Lužnicí před 70 diváky a nutno říci, že se hrál pěkný a napínavý fotbal. Z vítězství se nakonec radoval domácí tým po výsledku 3:1 (1:1). Na gól lomnického Oudy odpověděl zakrátko Šimák, ale ve druhé půlce rozhodl dvěma brankami Jakub Vrána (celkově jich dal 36). Pohár vítězům přijel předat Grassroots trenér mládeže FAČR Pavel Pulec. Starší žáci Slavoje Volyně ve společenství s FC Vlachovo Březí si vybojovali postup do krajského přeboru žáků.

Napsal(a) Redakce | Foto Tatran Lomnice n/Luž., Jan Škrle
 


 
Reklama