Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Dorostenci táborského Meteoru nechali za sebou divizní favority

 
úterý, 8. ledna 2019, 09:19

Mladší dorost FK Meteoru Tábor ovládl na sklonku minulého roku prestižní vánoční halový turnaj pořádaný KFS Jč. kraje v třeboňské hale – Memoriál JUDr. Antonína Straky. Na meteorské hráče čekali soupeři, kteří jsou účastníci divizní soutěže – Jiskra Třeboň, Malše Roudné, SKP ČB a Dynamo ČB B.

Kategorie mladšího dorostu se hrála systém každý s každým dvakrát na 1 x 12 minut, Meteorští borci dokázali v sedmi zápasech zvítězit s drtivým skórem 23:10, získali celkem 21 bodů a zaslouženě si odvezli trofej za první místo.

Nejlepším střelcem a zároveň nejlepším hráčem celého turnaje se stal meteorský Petr Lachout, který vstřelil 9 branek. Úspěch je o to cennější, že svým věkem patří stále do kategorie starších žáků.

„Hráči podali výborný týmový výkon, vždy bojovali až do poslední minuty. Kaňkou na skvělém výkonu je jediná porážka s SKP ČB. Každý z hráčů přispěl notnou dávkou k celkovému prvenství,“ komentoval první místo v těžké konkurenci trenér Jiří Smetana.

FK Meteor Tábor, mladší dorost

Horní řada (zleva): trenér Smetana Jiří, Kopnický Martin, Hořejší Petr, Štrincl Filip, Makovec Martin, Lachout Petr, Benedikt Jan.
Dolní řada: Gura Antonín, Hera Nick, Široký Filip, Sedláček Vojtěch
Ležící: Kolář Vojtěch, Včelák Michal.

Napsal(a) Redakce | Foto FK Meteor Tábor
 


 
Reklama