Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Devatenáctka Písku uspěla v konfrontaci s divizním Jankovem

 
sobota, 3. února 2018, 21:03

Povedené vystoupení mají za sebou starší dorostenci FC Písek, kteří v sobotu před obědem sehráli přípravné utkání s A-týmem Jankova, který hraje divizi.

Domácí mladící sice brzy inkasovali, ale svým výkonem za soupeřem nezaostávali a dokazovali, že si umí poradit i s mužstvem, které má zkušenosti s dospělým fotbalem.

Svěřenci trenéra Jaroslava Poláška byli za svou aktivitu odměněni ještě do přestávky, když se po standardní situaci rozehrané Sládkem prosadil Lukáš Němeček. Po změně stran už další góly nepadly, hrálo se převážně mezi šestnáctkami a utkání tak skončilo smírně 1:1.

Jaroslav Polášek, trenér Písku U19: „Proti diviznímu soupeři jsme podali kompaktní výkon ve všech řadách a zaslouženě uhráli remízu. Přesto, důležitější než výsledek byl herní projev týmu - aktivní obrana a držení míče. V tomto trendu chceme pokračovat dále a připravovat tým do budoucna. Navíc zápas přinesl velmi cenné zkušenosti pro naše hráče ročníku 2001, když čtyři z nich odehráli prakticky celé utkání. Za dnešní výkon patří celému týmu kompliment.“


FC Písek U19 - SK Jankov 1:1 (1:1)

Góly: 44. Němeček – 18. Zajíc.

FC Písek U19: Váverka - Řežábek, Němeček, Mikeš, Jiskra - Dvořák, Sládek (75.Juhaňák), Hnídek, Mařík, Sigmund - Juhaňák (46. Gažík).

SK Jankov: Pavelec (46. Komárek) – Bürger, Lošek, Kroneisl, Zajíc – Beránek, Fajtl, Maršán, Šebelka – Rytíř – Smetana. Střídali Sedlic, Kočer, Jirkovský, Popelka.

Napsal(a) FC Písek
 


 
Reklama