Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Vánoční turnaj ve Strakonicích vyhrálo Kladno před Č. Krumlovem

 
neděle, 17. prosince 2017, 21:42

Strakonický Junior pořádal v sobotu již 4. ročník Vánočního turnaje fotbalistů a fotbalistek pro ročníky 2008 a mladší. Na palubovce se představily mj. celky Slavie Praha, Příbrami, Plzně, Č. Budějovic. Prvenství slavilo Kladno, které ve finále porazilo Č. Krumlov. Třetí skončil pořádající Junior.

Turnaje se zúčastnilo 8 mužstev rozdělených do dvou základních skupin. Skupinu A tvořily SK Slavie Praha U9, AC Sparta Praha dívky U11, Slavoj Český Krumlov a Junior Strakonice. Ve skupině B startovaly 1.FK Příbram, SK Kladno, SK Dynamo České Budějovice a FC Viktorie Plzeň U9.

Po odehrání skupin následovalo klasické play off, kdy první Slavie (sk. A) hrál se čtvrtým ze skupiny B Příbramí a naopak první Kladno proti čtvrté Spartě. A druhý ze skupiny A Junior Strakonice proti třetímu celku z opačné skupiny Viktorie Plzeň a opět druhý ze skupiny B Dynamo ČB proti třetímu ze skupiny A Č. Krumlovu. Tyto duely opět prokázaly, že každý může porazit každého, Příbram toho byla živým důkazem a vyřadila na penalty favorizovanou Slavii.

První semifinále mělo stejné obsazení jako vloni, jen s opačným koncem. Domácí narazili na Kladno a to tentokrát postoupilo po bezgólovém výsledku na pokutové kopy. Druhé semifinále bylo dramatické do poslední minuty, ve které právě rozhodl Český Krumlov s Příbramí o svém postupu do finále.

Následovalo utkání o bronz, při kterém domácí benjamínci otáčeli s Příbramí nepříznivý stav 0:1 na konečných 3:1 a mohli se radovat z medaile a poháru. Finále bylo gradací celého turnaje, kdy celky z Kladna respektive z Krumlova ukazovaly, proč jsou ve finále právě oni. Zdobila je nesmírná bojovnost a touha po vítězství. Štěstíčko se při penaltách přiklonilo na stranu Kladna a to se mohlo po zásluze těšit z krásného poháru a zlatých medailí.

Výsledky skupiny A:
Junior ST - Slavia 0:0, - Sparta 3:1, - Český Krumlov 0:0
Slavia - Sparta 3:1, - Český Krumlov 2:0
Sparta - Český Krumlov 0:1

Výsledky skupiny B:
Kladno - Příbram 4:1, - Dynamo 1:0, - Plzeň 4:0
Příbram - Plzeň 1:2, - Dynamo 0:1
Dynamo - Plzeň 3:2

Čtvrtfinále:
Kladno - Sparta 3:1, Slavia - Příbram 1:1 na PK 1:2, Junior - Plzeň 5:0, Dynamo ČB - Český Krumlov 1:1 na PK 1:2

Semifinále:
Kladno - Junior 0:0 na PK 1:0, Český Krumlov - Příbram 1:0

O 3.místo:
Junior - Příbram 3:1

Finále:
Kladno - Český Krumlov 0:0 na PK 1:0

Konečné pořadí:
1. SK Kladno
2. Slavoj Český Krumlov
3. FK Junior Strakonice
4. FK Příbram
5. SK Dynamo ČB
6. SK Slavia Praha U9
7. FC Viktorie Plzeň U9
8. AC Sparta Praha - U11 dívky

Napsal(a) FK Junior Strakonice | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama