Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Hluboká jede. Čtvrtou výhru slavila na Soukeníku

středa, 11. dubna 2018, 12:38

Na podzim prohrála Hluboká v podzámčí s béčkem Táborska 1:6, chybělo málo a vrátila soupeři navlas stejnou porážku na jeho půdě (5:1). Foto: Daniel Pekař.

Hluboká jede. Čtvrtou výhru slavila na SoukeníkuHluboká jede. Čtvrtou výhru slavila na SoukeníkuHluboká jede. Čtvrtou výhru slavila na SoukeníkuHluboká jede. Čtvrtou výhru slavila na SoukeníkuHluboká jede. Čtvrtou výhru slavila na SoukeníkuHluboká jede. Čtvrtou výhru slavila na SoukeníkuHluboká jede. Čtvrtou výhru slavila na SoukeníkuHluboká jede. Čtvrtou výhru slavila na SoukeníkuHluboká jede. Čtvrtou výhru slavila na SoukeníkuHluboká jede. Čtvrtou výhru slavila na SoukeníkuHluboká jede. Čtvrtou výhru slavila na SoukeníkuHluboká jede. Čtvrtou výhru slavila na SoukeníkuHluboká jede. Čtvrtou výhru slavila na SoukeníkuHluboká jede. Čtvrtou výhru slavila na SoukeníkuHluboká jede. Čtvrtou výhru slavila na SoukeníkuHluboká jede. Čtvrtou výhru slavila na SoukeníkuHluboká jede. Čtvrtou výhru slavila na SoukeníkuHluboká jede. Čtvrtou výhru slavila na Soukeníku