Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Přetahovaná mezi Semicemi a Hlubokou vyústila v šťastnou výhru domácího týmu

 
pondělí, 8. května 2023, 21:53

Semice - Pondělní podvečerní dohrávaný duel mezi Semicemi a Hlubokou ukončil 22. kolo, které se nedohrálo kvůli podmáčeným terénům.

Stovka diváků viděla v Semicích zajímavé utkání, které se vyvíjelo jako na houpačce. Domácí začali výborně a už v šesté minutě vedli zásluhou Radka Velemana. Hluboká udeřila v závěru prvního poločasu. V rozmezí šesti minut se trefili Patrik Kössl a Jiří Rubick a favorit byl najednou ve vedení.

Také Semičtí ale ukázali, že umí otáčet zápasy. Ve druhém poločase byli lepším mužstvem a nakonec brali tři body. Domácí zaskočili Hlubokou hned v nástupu do druhé půle, kdy na 2:2 vyrovnal Pavel Keclík. Rozhodující moment přišel v 65. minutě. Šťastným a zároveň posledním střelcem utkání byl domácí Luděk Zborník a Semice tak překvapivě vyhrály 3:2.  

FC AL-KO Semice – TJ Hluboká nad Vltavou 3:2 (1:2)

Góly: 6. Veleman, 46. P. Keclík, 65. Zborník – 33. Kössl, 39. Rubick. Rozhodčí: Cigáň – Kollmann, Dimitrov. Delegát: Eibl. ŽK: 4:4 (Pohnán, Zborník, P. Valach, Buchtele – Hájek, Antoš, Hrachovec, Kadlec). Diváků: 100.

Napsal(a) Michal Havelka | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama