Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

V duelu Semic se Strakonicemi zvlhnul střelcům prach

 
pondělí, 8. května 2023, 10:32

Semice - V Semicích čekali diváci na gól marně. Domácí žádnou ze svých akcí do úspěšného zakončení nedotáhli, střeleckou formu z posledních zápasů nepotvrdily ani Strakonice.

Hostující trenér se pro utkání v Semicích musel obejít bez několika hráčů z důvodu zranění a místo nich nastoupili mladíci z dorostu, kteří měli v nohou dopolední zápas. Dále dostali příležitost hráči, kteří nedostávali příliš velkou minutáž v předešlých zápasech. Svoji novou roli ale zvládli velmi dobře.

Domácí měli v prvním poločase mírně navrch jen díky výškové převaze, ale jejich zakončení buď šlo nad a nebo vedle Lízalovy branky. Ani hosté svoji koncovku neměli přesnou.

Ve druhém poločase si hosté v první dvacetiminutovce vytvořili tlak, ale nedokázali přesně zakončit. Poté se hra vyrovnala, a protože koncovka ani jednoho týmu nebyla dobrá, což dokazuje statistika střel na bránu - 1:1, utkání skončilo bez gólů. Remíza byla spravedlivá a spokojenější byli Strakoničtí.

FC AL-KO Semice – FK Junior Strakonice 0:0

Rozhodčí: Mach – Pečenka, Jarolím. Delegát: Babka. ŽK: 2:3 (J. Keclík, Valach – Bílý, Míčka, Rybák). Diváků: 120.

Napsal(a) Jiří Cibulka | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama