Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ideální jedenáctka KP: Kovačičín byl u tří gólů Rudolfova, Tauber přispěl k oslavě na Hluboké

 
čtvrtek, 20. dubna 2017, 19:48

Prodloužený velikonoční víkend v Ondrášovka krajském přeboru přinesl řadu zajímavých momentů a individuálních výkonů. Mužem 21. kola byl vyhlášení soběslavský forvard Jiří Šmídmajer.

Mimořádný výkon podal brankář Ševětína Lukáš Novotný. Právě jeho zásluhou se nejlepší mužstvo jara muselo strachovat o body až do konce. Kapituloval až po akci Jakuba Miklase a dorážce kanonýra Vladimíra Uhera, dvou nejlepších hráčů Katovic v tomto střetnutí s nováčkem.

Z obránců vyčnívali Karel Chotovinský ze Soběslavi, milevský Tomáš Vakoč a Dominik Heller k tomu připojil důležitý vyrovnávací gól do šatny v záchranářském souboji Olešníka s Pískem B, který se lámal v posledních dvaceti minutách.

Žolíkem čimelického trenéra Tomáše Smrčiny byl v Oseku Pavel Pávec. „S příchodem Pávce na hřiště se jejich hra zpřesnila,“ všiml si kouč Oseka Jaroslav Voříšek. Deset minut před koncem právě Pávec poslal SIKO do vedení, které korunoval v poslední minutě Václav Hegenbart. Jan Švec se ve středu želečské zálohy podílel na obratu s Dačicemi a Sokol mohl po měsíční přestávce slavit tři body. Jana Kovačičína bylo v duelu Rudolfova s Planou plné hřiště. Na čtyřgólovém vedení se přičinil třemi asistencemi.  

Hlubocký Tomáš Tauber dvakrát pokořil protivínského gólmana Hanuse. Poprvé lobem, podruhé hlavou a velmi blízko měl k hattricku, ale další hlavičku zastavilo břevno. Jiří Šmídmajer, útočník Soběslavi, se s Třeboní prosadil dvěma góly a v sestavě kola je letos už popáté.


Ideální sestava 21. kola KP podle Jihočeského fotbalu

Lukáš Novotný (Ševětín/2)

Karel Chotovinský (Soběslav/1), Tomáš Vakoč (Milevsko/1), Dominik Heller (Olešník/2)

Jakub Miklas (Katovice/2), Jan Švec (Želeč/2), Pavel Pávec (Čimelice/4), Jan Kovačičín (Rudolfov/2)

Vladimír Uher (Katovice/3), Jiří Šmídmajer (Soběslav/5), Tomáš Tauber (Hluboká/4)

Napsal(a) Redakce | Foto Petr Vlasák