Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Soběslav se chytila po přestávce, Čimelicím nasázela půltucet gólů!

 
úterý, 6. srpna 2019, 12:49

Čimelice sehrály generálku na start nové sezony v KP u divizní Soběslavi. Trenér Grossmann měl na střídačce jen brankáře Krta. Ani domácí Spartak nebyl kompletní. Kouč Hajič nemohl využít maroda Hromady a Podráského.

Začátek utkání byl zcela vyrovnaný. Obě mužstva se snažila o útočnou hru, ale vyloženou šanci si nevytvořila. Až ve 29. minutě Michal Viták přihrál ve vápně Soběslavi Hegenbartovi, který otevřel skóre. O šest minut později ale domácí Vaněk vyrovnal a do přestávky se již nic podstatného neudálo.

Druhý poločas začal pro Čimelice katastrofálně. Hned ve 46. minutě domácí Mazouch vstřelil druhou branku a v 50. minutě přidal tentýž hráč třetí gól. Na druhé straně hlavičkoval po Varhanově centru vedle Hovorka.

V 56. minutě zvýšil Vaněk stav na 4:1. V tuto dobu hrály Čimelice velice špatně, hlavně v rozehrávce příliš ztrácely míče. V 60. minutě domácí Žalda pohodlně vstřelil pátou branku domácích a nováček v brance Čimelic Hřebejk střídal. Hosté se dostávali k soběslavské brance jen sporadicky. Výjimkou byly šance Mezery (vedle) a Hovorky, jehož hlavičku Kuník zlikvidoval.

V samotném závěru přidali Soběslavští ještě dvě branky, postaral se o ně agilní Filip Vaněk. V 86. minutě po chybě  Převrátila překonal náhradníka Krta a před posledním hvizdem rozhodčího využil chybu Varhana při rozehrávce a ranou z úhlu nekompromisně skóroval. Utkání skončilo jasným vítězstvím Soběslavi 7:1. Čimeličtí příliš chybovali a proto tak krutý výsledek.

FK Spartak Soběslav – SK SIKO Čimelice 7:1 (1:1) 

Góly: 35., 53., 86. a 90. Vaněk, 46. a 50. Mazouch, 60. Žalda – 29. Hegenbart. Rozhodčí: Polák - Fiala, Mraček. ŽK: 1:1. Diváci: 80

Soběslav: Kuník – Mazouch (71. Suda), Suchan, Boháč, Bouška – Žalda (71. Petrášek), Varačka Kutner, Vaněk – Bouchal, Dvořák. Trenér Radek Hajič.

Čimelice: Hřebejk (60. Krt) – Jizba, Mezera, Listopad, M. Viták – Nekl, Převrátil, Varhan, J. Viták – Hegenbart, Hovorka. Trenér Rostislav Grossmann.

 
 
Napsal(a) Josef Ťupa, redakce | Foto Petr Vlasák