Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Třeboň v přípravě nezahálí. V sobotu se představí na turnaji ve Veselí

 
pátek, 26. července 2019, 09:53

Už třetí týden intenzivně pracují třeboňští fotbalisté na své připravenosti pro blížící se další ročník Ondrášovka krajského přeboru. Posledně čtvrtá Jiskra doposud sehrála dva přátelské zápasy a absolvovala soustředění.

Letní přípravu zahájili svěřenci trenéra Kladenského 9. července. „Trénujeme třikrát týdně, jak jsme zvyklí. Minulý víkend jsme absolvovali soustředění ve Staré Hlíně,“ říká k probíhajícímu letnímu drilu vedoucí mužstva Radek Bašta. 

Během soustředění sehráli Třeboňští v sobotu dopoledne první přípravu s B-týmem Dynama Č. Budějovice. Porážka 0:5 sice vypadá na první pohled jasně, ale tak jednoznačné ti na trávníku zase nebylo. „Musím kluky pochválit, protože v rámci soustředění proběhly těžší tréninky a k tomu sehráli velmi běhavý a soubojový zápas. Jen nám tam po šancích nepadl žádný gól, ale hráči Dynama proměnili téměř úplně vše,“ poznamenal Bašta k prvnímu letnímu duelu, po němž vyjeli odpoledne na cyklo výlet. Třídenní soustředění zakončili v neděli tréninkovou jednotkou.

Ve středu 24. července sehrála Třeboň druhé přátelské utkání. „Trhové Sviny jsme porazily 6:0, góly stříleli Průcha, Navrátil, Kubata, Lonsmín, Koktavý a Veselý,“ uvedl Bašta.

V sobotu čeká na tým od rybníka Svět obhajoba na turnaji ve Veselí nad Lužnicí, kde se od 13,45 hod. střetne na úvod s Dačicemi. Následně jej prověří Lhenice (středa 31. 7.) a na generálku si do areálu na Hliníku pozval 3. srpna Novou Ves. A druhou srpnovou neděli vstoupí do nové sezony domácím střetnutím s Protivínem, který je již tradičním soupeřem v zahajovacích zápasech KP.

Napsal(a) Redakce | Foto Jiskra Třeboň