Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Bývalí fotbaloví reprezentanti nastoupí v neděli v Roudném. Přijede i Jiří Němec

 
úterý, 11. června 2019, 11:18

Pestrá paleta jmen českých fotbalových internacionálů nastoupí v neděli 16. června na E.ON stadionu v Roudném k utkání s domácím výběrem Malše +35. Zápas začne v 16,30 hodin a je součástí Sportovně kulturního odpoledne, které v 15 hodin zahájí hudební skupina Melodikum.

Klub fotbalových internacionálů ČR předběžně nominoval hráče zvučných jmen jako Jiří Němec, Günter Bittengel, Petr Vrabec, Marek Kincl, Tomáš Hunal, David Horejš, Tibor Mičinec, Jiří Ondra, Václav Samek, Tomáš Kuchař, Radovan Hromádko, Miroslav Mlejnek, Jiří Sabou, Pavel Vašíček, Ladislav Macho a Jiří Kabyl. Manažerem mužstva KFI ČR je od roku 1985 Štěpán Philipp.

Soupeřem jim budou hráči, kteří působili v Roudném v letech 2000 až 2009. Zelenobílý dres Malše znovu navléknou brankáři Miroslav Vaňata a Daniel Kerl, z hráčů v poli Bohumil Vogl, David Novák, Jan Anton, Otto Vrábek, Petr Hadač, David Štojdl, Bohumír Češka, Tomáš Pintér, Václav Nohava, Ondřej Hačka, František Mertl, Jan Rezek, Jiří Vopelka, Petr Boháč, Karel Zvěřina, Libor Šolc. Trenérem bude Marcel Tomášek, manažerem mužstva Miloslav Kössl.

Pořadatelé mysleli i na děti. Pro ně bude připraven skákací hrad, nafukovací lezecká stěna, prostor ale bude i na fotbalové dovednosti. Střelbu na přesnost, měření rychlosti kopu a další soutěže. V 18.20 zazpívají muzikálové hity a šansony Magda Malá s Petrem Dopitou a program, končící ve 20 hodin, završí opět Melodikum.

Napsal(a) Redakce