Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

V útulném areálu Spartaku Příbram vyšly Čimelice naprázdno

 
neděle, 24. února 2019, 10:39

K přípravnému utkání se Spartakem Příbram, účastníkem KP Středočeského kraje, nastoupili Čimeličtí opět v neúplné sestavě.

Přesto utkání bylo od začátku vyrovnané, ale postupem času přece jenom domácí získávali mírnou převahu, což jim ale čimeličtí umožňovali nepřesnostmi v rozehrávce. V 19.minutě po přihrávce Machače vstřelil první branku domácích Pavlišta.

Čimelice si vytvářely tlak a domácí se jen ztěžka dostávali před jejich branku. Ve 37.minutě se po přihrávce Hegenbarta dostal do velké příležitosti Hovorka, ale jeho střela mířila vedle. Ve 40. minutě pak Nekl střílel nad branku domácího Solnaře.

Druhý poločas byl zcela vyrovnaný. Výjimkou byla 56. minuta, kdy se z ojedinělého útoku Spartaku dostal ke střele Kučera a přízemní střelou překonal čimelického brankáře podruhé.

Jihočeši se sice snažili o korigování výsledku, ale i přes velký tlak v posledních třiceti minutách gól nevstřelili. Do šancí se postupně dostali Hovorka, Hegenbart, Převrátil, Nekl, Varhan, ale mušku měli přesnou a tak domácí zvítězili zcela zaslouženě.

Další přípravné utkání sehrají Čimelice v sobotu 2. 3. od 14.00 hodin na UMT ve Strakonicích proti Junioru Strakonice.

Spartak Příbram – SK SIKO Čimelice 2:0 (1:0)

Branky: 19. Pavlišta, 56. Kučera. Rozhodčí: Doubrava. Diváci: 30.

Příbram: Solnař - Černý, Machač, Klemš, Schöbel – Pavlišta, Morav, Bábíček, Šváb -Kučera, Šmucler. Střídali Wágner, Machek, Baran. Trenér Ladislav Štětina.

Čimelice: Krt – J. Viták, M. Viták, Zelenka, Řezáč - Převrátil, Káš, Nekl, Varhan – Hovorka, Hegenbart. Střídali Pohnán, Řežábek, Froněk. Trenér Rostislav Grossmann.

Napsal(a) Josef Ťupa | Foto Daniel Pekař