Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Osečtí si pochvalovali soustředění v Sušici

 
úterý, 5. února 2019, 12:30

Na přelomu měsíce ledna a února absolvovali hráči TJ Osek tradiční čtyřdenní soustředění v Sušici.

Zdejší prostředí s umělkou, bazénem, okolními terény a příjemným ubytováním je přímo ideální místo nejen k získávání tolik potřebné kondice, ale i k neméně důležitému stmelování party.

„Překyselení a únava materiálu byla vyvážena napětím a legrací při pokeru a hře FIFA. Obzvlášť při těchto mačích nebyla nouze o dramatické situace a výbuchy radosti či zklamání. Své okouzlující figury pak hráči dávali odiv v bazénu a sauně. Přestože byli hráči mírně zataveni, celkem jednoznačně si poradili v přípravném utkání s domácími fotbalisty TJ Sušice. Hře nechyběla dynamika a některé gólové akce byly vskutku oku lahodící. Nedělní probuzení do sněhové peřiny jsme jako vždy využili výšlapem na Svatobor. Soustředění se tedy vydařilo a doufejme, že jeho účinek se projeví v náročné jarní části,“ zhodnotil čtyřdenní pobyt v Sušici kouč Jaroslav Voříšek.

Další přípravné utkání sehraje Osek v sobotu 9. února od 14 hod. na umělce ve Strakonicích s divizními Klatovy.

Přípravný zápas v rámci soustředění:

TJ Sušice – TJ Osek 2:7 (0:4)

Branky: Kinkor 3, Blatský, Lávička, Brabec, Hosnedl.

Osek: Budoš – Kinkor, Krejčí, Carda, Benda – Lávička, Brabec, Blatský, Hosnedl – Ježek, Hoch. Střídali: Diviš, Hromek, Vojta.

Napsal(a) TJ Osek | Foto TJ Osek