Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Video: Ceny finalistům poháru předával Jiří Kureš

 
pátek, 8. června 2018, 01:00

Středeční finálovou odvetu vyhrály Vodňany nad N. Včelnicí stejným poměrem 3:1 jako v prvním střetnutí. Za Jč.KFS předával ceny oběma týmům člen výkonného výboru Jiří Kureš, který je zároveň předsedou Pravidlové komise FAČR. Finalisté obdrželi finanční prémii (vítěz pět, poražený tisíc korun), míč a pohár. Podívejte se na video z pozápasového vyhlášení.

Psali jsme o středečním finále

Krajský pohár se stal kořistí Vodňan. N. Včelnici porazily i napodruhé 3:1


Český pohár v kategorii staršího dorostu vyhrál Tatran Lomnice nad Lužnicí výhrou v Blatné 2:1 (1:1). První utkání v Lomnici skončilo bez gólů.

TJ Blatná – TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí 1:2 (1:1)

Branky: Říha - Šnorek, Šedivý.

Blatná: Šimůnek – Maleček, Houzar, Uldrich, Tomáš Fořt – Levý, Jelínek, Habada, Zíka – Říha, Fous. Střídali Tomáš Fořt, Hrádek, Juřica, Peroutka.

Lomnice: Hučík - Bartoš, Marsa, Kabele, Vačkář - Šnorek, Burda Jan, Dušák M., Šedivý - Hrubý, Prášek M. Střídali Malec, Špale, Vrána, Visčur.


 
 
Napsal(a) Michal Průcha | Foto Jan Škrle