Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

SK SIKO Čimelice: Po třetím místě myslí opět na horní patra

 
čtvrtek, 10. srpna 2017, 07:59

Na tak dobrou sezonu jen tak nezapomenou. Konečné třetí místo v uplynulém ročníku krajského přeboru mluví za vše. Čimeličtí se prezentovali precizní hrou, ověnčenou nejlepší obranou v celé soutěži. Ve stejných kolejích by tým kouče Tomáše Smrčiny chtěl jet i letos.

Nastaly v hráčském kádru nějaké změny? Co říkáte na adresu nových hráčů?
Kádr pro podzimní část opustil stoper Míla Fara, který odchází pracovat do armády. Ale doufáme, že se pro jarní část sezóny zase k týmu připojí. Tým naopak posílil Míla Bednařík, který by měl nahradit právě Mílu Faru a Štěpán Říha posílí náš tým směrem dopředu. Jednáme ještě o Jardovi Hadáčkovi ze Sepekova. V přípravě oba ukazují, že budou pro tým přínosem.

Jak jste spokojený s průběhem letní přípravy a výsledky?
V přípravě jsme sehráli zápasy s kvalitními týmy Táborska U19, Milevska, Spartou Praha – juniorka, Dobříší, Píseckou U19 a Roudným. Zápasy jsme odehráli vždycky s minimem hráčů na střídání, takže to pro nás byla hlavně dobrá příprava po fyzické stránce. Výsledky nejsou v téhle přípravě to důležité, ale třeba proti silným soupeřům jako je Sparta nebo Dobříš jsme sehráli dobré zápasy.

S jakým přáním vstupujete do nové sezony, kde byste chtěl svůj tým vidět v tabulce?
Po úspěchu v minulé sezóně se chceme pohybovat zase v horních patrech tabulky. Tým na to má kvalitu. Všechno bude záležet na tom, jestli budou hráči zdravotně v pořádku a jak chytneme začátek sezóny.

ZMĚNY V KÁDRU

Přišli: Miloslav Bednařík (Německo), Štěpán Říha (Blatná), Jaroslav Hadáček (Sepekov) – v jednání.

Odešli: Miloslav Fara (Božetice).

SOUPISKA

Brankáři: Filip Slavík, Tomáš Bašta, Jaromír Zelenka

Obránci: Karel Řezáč, Miloslav Bednařík, Petr Listopad, Zdeněk Pšenička, Jiří Viták, Michal Němec

Záložníci: Martin Nekl, Pavel Pávec, Václav Nosek, Štěpán Říha, Tomáš Froněk, Miloslav Káš, Tomáš Zelenka, Lukáš Hlavín, Radek Převrátil, David Varhan, Jaroslav Hadáček (v jednání)

Útočníci: Václav Hegenbart, Miroslav Suchan, Tomáš Rambous, Jakub Svojše

REALIZAČNÍ TÝM

Trenér: Tomáš Smrčina. Asistenti trenéra: Jan Růžička a Jaromír Zelenka. Vedoucí mužstva: Josef Ťupa.

Napsal(a) Michal Průcha | Foto Jan Škrle