Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ratibořské Hory opouštějí po pěti letech I. B třídu

 
pondělí, 11. června 2018, 23:15

Případné vítězství Ratibořských v utkání nad vítězem skupiny D jim ještě mohlo zachovat alespoň teoretickou naději na záchranu I. B třídy. Podali velmi dobrý výkon, v 11. minutě vedli 2:0, soupeř sice do přestávky vyrovnal, ale v úvodu druhého poločasu šli opět do vedení, které drželi až do 82. minuty a byli blízko vítězství nad lídrem soutěže. V závěru utkání ale Lišov dvěma góly výsledek otočil a definitivně tak rozhodl o sestupu domácích do okresního přeboru.

Hodnocení utkání očima trenéra Ratibořských Hor Stanislava Buřiče: „Utkání se mi hodnotí velice těžko, neboť jsme měli velice blízko k vítězství nad prvním týmem tabulky. Na soupeře jsme se dobře připravili, hráli jsme organizovaně a hned ve 2. minutě se nám podařilo vstřelit vedoucí branku po samostatném úniku Filipa Kmenta. I nadále jsme byli aktivní a v 11. minutě po chybě obrany hostů zvýšil Tomáš Vocílka na 2:0. Soupeř bohužel dokázal do poločasu vyrovnat dvěma totožnými góly z přímých kopů v 16. a 33. minutě. Nástup do druhého poločasu se nám opět vydařil a v 51. minutě jsme šli po druhé brance Filipa Kmenta opět do vedení, které se nám podařilo udržet až do 82. minuty. V té době již soupeř přebíral iniciativu a dvěma slepenými góly v 82. a 85. minutě nakonec strhl vítězství na svoji stranu, čímž definitivně rozhodl o našem sestupu z I. B třídy. Našim hráčům děkuji za přístup k utkání a bojovný výkon, vyzdvihnout musím výkon střelce našich dvou branek Filipa Kmenta. V našem posledním utkání sezóny nastoupíme v sobotu 16. 6. od 17.00 hodin na hřišti mužstva Tatran Lomnice nad Lužnicí.“


SK Ratibořské Hory – SK Lišov 3:4 (2:2)

Branky: 2. a 51. Kment, 11. Vocílka - 16. a 33. Bouchal, 82. P. Kandl, 85. Vávra. Rozhodčí: Křížovský - Ryneš, Třešňák. ŽK: 0:1 (Vávra). Diváci: 80

Rat. Hory: T. Hoffmann - Breda (61. Janošík), Greguš, Prokeš, Blovský - Katolický, Fišer, V. Říha (75. Feichtinger), Vocílka - Sabiniok, Kment.

Napsal(a) SK Ratibořské Hory | Foto SK Ratibořské Hory
 


 
Reklama