Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko v Jihlavě neuspělo. Domácí vyhráli rozdílem třídy 3:0

 
sobota, 27. srpna 2022, 23:07

Jihlava – Vysočina Jihlava zvítězila v pátém kole Fortuna: Národní ligy nad FC SILON Táborsko 3:0. Pro Jihočechy se jednalo o páté mistrovské utkání bez vítězství, navíc šlo o třetí porážku v řadě. Táborsko teď čeká ve středu 31. srpna cesta do Karviné.

Přes vysokou porážku mohlo jít v Jihlavě do vedení Táborsko, ale ve 24. minutě zastavilo střelu Macha břevno. Za deset minut Jihlava otevřela skóre Svobodou a po obrátce v 59. minutě duel prakticky rozhodla Zoubelem.

Obě branky padly skoro jako přes kopírák. Jihlava nejprve vždy rozehrála míč do strany, odkud přišel zpětný centr proti noze na neobsazeného hráče, který pohodlně skóroval.

Jihočeši měli pasáže, kdy se vehementně snažili se zápasem něco udělat, například v úvodu druhé půle, kdy Kosek trefil po teči opět břevno.

Jinak si Jihlava střetnutí hlídala. Třetí gól padl po obrovské hrubce hostů při zpracování míče nedaleko velkého vápna, do kterého Jihlava snadno pronikla a Turečkem přidala v 78. minutě třetí gól.

FC Vysočina Jihlava - FC SILON Táborsko 3:0 (1:0)

Branky: 34. T. Svoboda, 59. Zoubele, 78. Tureček. Rozhodčí: Všetečka – Pečenka, Novák. ŽK: 61. Piško – 20. Babacar, 26. Mezera. ČK: 1:0 (Diváci: 453.

Jihlava: Jágrik – Křišťál, Vedral, Gabriel, Svoboda – Tureček, Piško – Křivánek (81. Shudeiwa), Ogiomade (57. Tall), Selnar (70. Peřina) – Zoubele (81. L. Fila).

Táborsko: Kotek – Mamadou (70. Tolno), Navrátil, Mezera – Bezpalec, Bederka (46. Kopřiva) – Plachý, Babacar, Nešpor (75. Varačka) Tusjak (46. Kosek) – Mach (63. Ledecký).

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Karolína Kabíčková
 


 
Reklama