Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Generálku Táborska rozhodly dva rychlé góly

 
sobota, 26. února 2022, 21:30

Sezimovo Ústí - Už za týden bude hrát A tým FC MAS Táborsko první letošní mistrovský zápas ve Vlašimi. K poslednímu přípravnému utkání si pozval do areálu Soukeník třetiligový SK Benešov.

Táborsko duel na přírodním trávníku rozhodlo hned v úvodu, kdy dvě branky po rychlých situacích vstřelili Tijani a 16letý mladíček Šplíchal. Prvnímu nezištně přihrál na gól Mach, druhý využil centru Tusjaka a z voleje přesně zakončil.

Po půlhodině hry mohlo být definitivně po zápase, ale Mach v nadějné pozici nedorazil neproměněný brejk aktivního Šplíchala. Mach ve druhém poločase v 68. minutě dloubnul míč kolem brankáře, ale nemířil přesně.

V 77. minutě zahodil velkou šanci slovinský útočník Žižek, který trefil pouze brankáře. V dresu Táborska odehrála celý zápas největší zimní posila - Petr Javorek.

Benešov praktikoval nátlakový fotbal, hodně běhal, pokoušel se o střelbu, ale do vyložených šancí se příliš nedostával.

FC MAS Táborsko - SK Benešov 2:0 (2:0)

Branky: 10. Tijani, 12. Šplíchal.

Táborsko: Janáček (46. Zadražil) - Plachý, Rydval, Holiš (46. Mezera), Tusjak - Šplíchal (46. Vozihnoj), Javorek, Liepa (57. Krch), Kosek (62. Yuri) - Tijani (46. Žižek), Mach.

Benešov: Diviš - Vosáhlo, Pedro, Krunert, Sládek - Vrňák, Kulhavý, Filip, Brokeš - Kalod, Meszároš.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama