Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Dres Táborska bude oblékat staronový záložník Liepa

 
středa, 16. února 2022, 19:12

Táborsko - Staronovou posilu má druholigový A tým FC MAS Táborsko. Je jí za měsíc 24letý lotyšský středopolař Kristaps Liepa z Lotyšska.

Jako volný hráč po zranění podepsal s klubem smlouvu do 30. 6. 2023. Kristaps už za Táborsko hrál loni na jaře. Pak si však přivodil poměrně vážné zranění.

Důvody znovuangažování lotyšského fotbalisty uvedl ředitel klubu Josef Holub. „Rozhodlo, že jsme znali jeho kvality, které nám předvedl díky úspěšnému působení v jarní části minulé sezóny. V květnu se bohužel zranil v zápase na Dukle. Těšíme se na novou spolupráci a věříme, že Kristaps pomůže mužstvu v jarní části aktuálního ročníku,“ uvedl Josef Holub.

Zadní řady Táborska vyztuží Jiří Mezera

Další posilu získalo Táborsko do obranných řad. Smlouvu s klubem podepsal do 30. 6. 2023 mladý urostlý stoper Jiří Mezera (nar. 21. 7. 2001). Jiří přichází k Jordánu jako volný hráč z Příbrami. Pro hru na stoperu má perspektivní fotbalista výborné fyzické dispozice, měří 190 centimetrů.

Jiří Mezera má na svém kontě za Příbram 13 startů v nejvyšší Fortuna lize a dokonce vstřelil jeden gól v utkání s Jabloncem. FC MAS Táborsko věří, že Jiří Mezera "vyplní mezery" v defenzivní činnosti mužstva a pomůže mu v jarních bojích Fortuna: Národní ligy.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto FC MAS Táborsko
 


 
Reklama