Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko remizovalo s Baníkem Ostrava B 2:2

 
sobota, 29. ledna 2022, 19:47

Sezimovo Ústí - Běžela 90. minuta přípravného utkání mezi FC MAS Táborsko a Baníkem Ostrava B na umělé trávě areálu Soukeník. Na centr si naskočil hráč hostí, využil chyby domácí defenzivy, hlavou srovnal na 2:2 a stanovil definitivní výsledek duelu. Pro Táborsko to byla škoda, krátce předtím totiž mladíček Svatek hezkou střelou po zemi dal druhý gól domácích.

Táborsko začalo utkání v brance opět s českobudějovickým Janáčkem, který celý poločas držel nulu. Několika zákroky domácí podržel. Na druhé straně v útoku se dvakrát zastřeloval Drozd, ale pokaždé mířil vysoko nad branku. Až ve 20. minutě po hezké kombinaci a přihrávce Macha skóroval ranou na zadní tyč Vozihnoj.

Ve druhém poločase dobře zahrál trestný kop Plachý, jeho pokus brankář vytáhl na břevno. Baník vyrovnal v 73. minutě po hrubce v obraně, kdy hráč Baníku překonal Zadražila střelou z malého vápna. 

FC MAS Táborsko - Baník Ostrava B 2:2 (1:0)

Branky FCT: 20. Vozihnoj, 80. Svatek

Sestava FCT: Janáček (46. Zadražil) - Plachý, Rydval (46. Navrátil), Holiš, Kosek - Vozihnoj (62. Šplíchal), Schramhauser (68. Robakidze), Ozolinš, Yuri (73. Kubovský) - Mach (78. Svatek), Drozd (46. Tijani).

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama