Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Trenér Miloslav Brožek míří do Slavie Praha

 
středa, 24. listopadu 2021, 17:25

Trenér A týmu FC MAS Táborsko Miloslav Brožek po skončení podzimní části Fortuna: Národní ligy zamíří do Slavie Praha. Informaci potvrdil ředitel klubu Josef Holub.

Trenér Brožek přišel do jihočeského klubu po sestupu do ČFL v roce 2019 a působil zde 2,5 roku. Podařilo se mu s týmem postoupit zpět do Fortuna: Národní ligy a v minulé sezoně tuto soutěž pro Tábor udržet. „V letošní sezoně navázal na úspěšné jaro a bylo podle našeho názoru jen otázkou času, než dostane nabídku z Fortuna ligy. Tu nakonec obdržel od Slavie Praha, kam míří na pozici manažera pro zahraniční akvizice se zaměřením na Afriku,“ uvedl Josef Holub.

Miloslav Brožek měl v Táborsku platnou smlouvu, která mu vyprší až na konci aktuálního soutěžního ročníku. „FC MAS Táborsko a Slavia Praha proto uzavřely dohodu o vyrovnání, která pomůže FCT v současnosti i budoucnosti. Vyzývám fanoušky, aby dorazili na závěrečné utkání s Příbramí a vyprovodili pana Brožka potleskem do dalšího angažmá. Věřím, že Mílu Brožka budeme vídat i nadále při zápasech Táborska, pokud mu to jeho čas a pozice ve Slavii dovolí,“ přeje si ředitel Josef Holub.

Miloslav Brožek letos v Lotyšsku dokončil studium licence UEFA. Pro nové angažmá má speciální předpoklady: zvládne až devět jazyků. Má svůj podíl na raketové kariéře senegalského hráče Abdallaha Simy, který přestoupil z Táborska do Slavie a momentálně působí v Anglii.

Rozhovor s trenérem přineseme v nejbližších dnech či týdnech.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Tisková zpráva | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama