Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko dotáhlo dvougólovou ztrátu s Varnsdorfem

 
pondělí, 8. listopadu 2021, 14:43

Tábor - Fotbalisté Táborska ve 14. kole Fortuna:Národní ligy remizovali po divokém průběhu prvního poločasu s Varnsdorfem 2:2.

Domácím totiž totálně utekl začátek duelu a v 9. minutě prohrávali 0:2. Nejprve tečoval trestný kop z pravé strany za Zadražilova záda Hušek a pak proměnil svůj nájezd Dordić.

Ledová sprcha Táborsko naštěstí probudila. V 18. minutě Boula ve vápně šikovně hlavou přistrčil míč Plachému, který snížil na 1:2. A ve 32. minutě se pěkně trefil k pravé tyči Provazník - 2:2.

Po obrátce už oba týmy lépe bránily. Táborsko si vypracovalo jednu gólovou příležitost, Varnsdorf dvě. Remíza je zaslouženým výsledkem utkání. Možná měli hosté k výhře o krůček blíže.

Táborsko si připsalo třetí „plichtu“ v ročníku a v tabulce mu patří 7. místo s 21 body. Po reprezentační pauze A tým FCT pojede 21. listopadu na zápas do Prahy se Žižkovem. 

FC MAS Táborsko - FK Varnsdorf 2:2 (2:2)

Branky: 18. Plachý, 32. Provazník – 2. Hušek, 9. Dordić. Rozhodčí: Černý – Podaný, Dohnálek. ŽK: 69. Provazník – 63. Ondráček, 69. Žák, 88. Hušek, 90. Dordić. Diváci: 503.

Táborsko: Zadražil – Rydval (75. Drozd), Navrátil, Holiš, Tusjak – Vozihnoj (78. Matoušek), Rafa, Icha, Boula – Plachý (78. Kubovský), Provazník.

Varnsdorf: Vaňák – Zbrožek, Hušek, Kouřil, Heppner – Bláha, Ondráček (74. Lauko), Kubista (46. Žák), Rudnytskyy, Dordić – Schön (57. Šimon).

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Daniel Pekař, video Karolína Kabíčková
 


 
Reklama