Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Novou krytou tribunu stadionu v Táboře pokřtí duel s Třincem

 
středa, 20. března 2019, 10:42

V současné době je před finálním dokončením výstavba nové kryté tribuny na východní straně fotbalového stadionu v Táboře v Kvapilově ulici.

Celková kapacita kryté tribuny o délce 36 metrů je 464 sedících diváků v osmi řadách nad sebou. Vstup na tribunu je zajištěn dvěma samostatnými vchody ze zadní strany.

Pod tribunou je dokončeno nové sociální zařízení pro diváky Samostatně pro muže, ženy a ZTP. Barva sklápěcích sedaček je v tmavě modrém odstínu. Ve střední části tribuny je vyznačeno logo klubu – FCT v bílé barvě.

Vstup na tribunu je z jižní strany areálu, od parkoviště před plaveckým stadiónem. Od pokladny je samostatný přístup k tribuně po chodníku s povrchem z demontované umělky. Pro diváky je zajištěno občerstvení ze stánku u tribuny.

Velké poděkování patří vedení města Tábora a jejím zastupitelům za uvolnění dotace ve výši 10 mil. korun na tuto prospěšnou akci.

Místní fandové mohou poprvé vyzkoušet výhody této kryté tribuny v neděli 31. 3.2019, kdy se utkají ve 20. kole Fortuna národní ligy borci místního FC MAS Táborsko s fotbalisty FC Fotbal Třinec. Výkop utkání je stanoven na 15,00 hodin.

Vedení klubu a hráči srdečně zvou všechny fandy a příznivce fotbalu k návštěvě tohoto důležitého utkání v boji o záchranu ve FNL.

Napsal(a) Karel Ilčík | Foto FC MAS Táborsko