Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Katovičtí jsou z formy, ve třetím utkání po sobě nebodovali

 
sobota, 14. října 2023, 20:26

Domažlice – Fotbalistům Katovic se přestalo dařit. Prohráli třetí utkání v řadě, tentokrát v Domažlicích 2:4. Tímto skóre Katovičtí podlehli i v předchozích dvou venkovních zápasech. S porážkou 2:4 se předtím vraceli také z Plzně a z Českého Krumlova.

V Domažlicích začaly Katovice výborně a než se domácí rozkoukali, hosté vedli. Už v první minutě utkání skóroval David Bálek a lepší úvod si nemohli Katovičtí přát.

Domažlice se ale vzpamatovaly a ještě v prvním poločase zápas otočily. Ve 23. minutě vyrovnal Robert Aubrecht a ve 30. minutě už byli na koni zase domácí, neboť Vojtěch Černý dal na 2:1. Takový byl i stav po prvních pětačtyřiceti minutách.

První poločas zahájily výborně Katovice, vstup do druhého poločasu se naopak povedl domažlickému béčku. Obdržené góly v prvním poločase byly následkem chyb v defenzivě, Katovičtí se ale dostatečně nepoučili. Už za necelé tři minuty po příchodu ze šaten se podruhé gólově prosadil Robert Aubrecht a tým z Chodska vedl už 3:1.

Katovice přitom hrály s domácími vyrovnanou partii, jenže gól dali opět Domažličtí. Další nedorozumění v zadních řadách potrestal v 79. minutě brankou na 4:1 Tadeáš Soběhart. Gól Jana Sigmunda z předposlední minuty, který znamenal snížení na konečných 4:2, byl už jen slabou náplastí na krutou porážku. Domácí trestali chyby Katovických, byli produktivnější a zaslouženě tak o dva góly vyhráli.

Luboš Vašica (trenér Katovic): „Hodnocení bude stručné. Byl to naprosto vyrovnaný zápas, my jsme ale udělali čtyři hrubé chyby a tím jsme umožnili soupeři dát čtyři góly. Bohužel, naše neschopnost dát gól nezná v poslední době mezí, a proto zápas dopadl tak jak dopadl. Děláme neomluvitelné chyby, a pokud si hráči nesáhnou do svědomí, budeme to mít těžké.“

TJ Jiskra Domažlice B - SK Otava Katovice 4:2 (2:1)

Góly: 23. a 48. Aubrecht, 30. Černý, 79. Soběhart – 1. D. Bálek, 89. Sigmund.
Rozhodčí: Klátil – Zima, Hrivík.
ŽK: 1:2 (Kolerus – Brabec, Michal Kynkor).
Diváků: 140.

Katovice: Provazník – Sigmund, Janoch, Chylík, Brabec – Kahuj, Martin Kynkor, L. Bálek, Motl (46. Michal Kynkor), Hnídek (57. Sládek) – D. Bálek. Trenér Vašica.    

Napsal(a) Michal Havelka | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama