Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

VIDEO: Katovické hráče těší volné Velikonoce a tři body z Hořovic

 
sobota, 16. dubna 2022, 12:04

Hořovice – Po dvou venkovních remízách si na jaře neporažené Katovice dojely pro první výhru do Hořovic. Středočeši bojují o záchranu, získali i skalp Lomu, ale proti v současnosti nejúspěšnějšímu týmu ze Strakonicka neměli šanci. Tradičně dvanáctým hráčem Katovických byli jejich skvělí fanoušci.

Katovičtí si již do přestávky zajistili dvoubrankový náskok, když dvakrát udeřili ze vzduchu. Nejprve ve 27. minutě se opět trefil z voleje na hranici vápna Michal Repa a bez šance byl hořovický brankář Koten i po střele Tomáše Janocha. Oba střelci zároveň patřili k nejlepším hráčům na trávníku. Po přestávce Jihočeši drželi domácí na uzdě a deset minut před koncem pojistili zisk tří bodů po brejku střídajícího Davida Bálka.

„V Hořovicích se nám podařilo vyhrát a udržet čisté konto a jsme za to moc rádi. Konečně při nás stálo trošku štěstíčka a nemuseli jsme výsledek otáčet. Kluci to odmakali a vstřelili pěkné tři góly. Chtěl bych všechny pochválit za bojovnost proti houževnatému soupeři. Fotbalovost byla na naší straně a odvážíme si naprosto zaslouženě tři body,“ zhodnotil pro Jihočeský fotbal trenér Katovic Přemysl Šroub.

V příštím kole se Katovice pokusí prodloužit domácí neporazitelnost s plzeňským SK Petřín.

SK Hořovice – SK Otava Katovice 0:3 (0:2)

Góly: 27. Repa, 40. Janoch, 81. D. Bálek. Rozhodčí: Šiška - Hamouz, Mazanec. ŽK: 1:0 (Čapek). Diváků: 140.

Katovice: Švehla – Hnídek, Květoň, Cibulka, Motl – Repa, Janoch, Kotrba, L. Bálek (84. Pavlovič) - Uher (73. D. Bálek) – Požárek (87. Habor).

Napsal(a) Redakce | Foto SK Otava Katovice