Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Soběslav přidala po přestávce, Týnu nasázela desítku

 
pondělí, 10. února 2020, 21:42

Stará Hlína – Třináct gólů padlo v přípravném střetnutí divizního Spartaku Soběslav s týnskou Olympií, podzimním vítězem I. A třídy. Duel dvou zcela odlišných poločasů měl nakonec jednoznačný výsledek.

Svěřenci týnského trenéra Jiřího Orlíčka divizního favorita v první půli pořádně zaskočili a brankáři Kuníkovi nastříleli tři góly. Soběslavi v prvních pětačtyřiceti minutách zcela selhala defenziva.

Po přestávce se hra soběslavského mužstva výrazně zvedla i díky změnám v sestavě a hostující Týn se nakonec domů vracel s dvouciferným debaklem. Hattrick si za Spartak připsali Filip Vaněk a Tomáš Mazouch.

Radek Hajič, trenér Soběslavi: „Týn v první půli ukázal, že není na čele I. A třídy náhodou. My jsme naopak nastoupili vlažně a špatně zahrála především dvojice stoperů. Po poločase přišli na hřiště Brabec s Milanem Mazouchem a náš výkon šel nahoru. Bylo to přípravné utkání a splnilo to, co jsme od něho očekávali. Něco jsme si vyzkoušeli, ale také se nám odhalily některé naše slabiny. Celkově jsem spokojený.“

V příští herní přípravě se Soběslav střetne v sobotu 15. února od 10 hodin na Složišti s Malší Roudné.

FK Spartak Soběslav – FK Olympie Týn n. Vlt. 10:3 (2:3)

Góly: Vaněk, T. Mazouch 3, Varačka 2, Brabec, vlastní - Dobal, Šťastný, Vařil. UMT St. Hlína.

Soběslav: Kuník (Duchoň) - Hromada, Podráský, Suchan, Svoboda – Žalda (Brabec), Bouchal, Kutner, Vaněk – T. Mazouch (M. Mazouch), Varačka.

Napsal(a) Michal Havelka | Foto FK Spartak Soběslav
 


 
Reklama