Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

V Čížové skončil trenér Staroba

 
pátek, 6. září 2019, 16:30

Divizní Sokol Čížová je bez trenéra. Jak nás klub informoval v tiskové zprávě, Zdeněk Staroba po roce a čtvrt předčasně skončil.

Šestigólové vítězství s Hořovickem bylo pro kormidelníka Zdeňka Starobu na lavičce Čížové definitivně poslední. „TJ Sokol Čížová oznamuje, že tento týden ukončil spolupráci s trenérem Zdeňkem Starobou. Jedná se o rozhodnutí Výkonného výboru klubu. Toto rozhodnutí nepadlo na základě nespokojenosti s prací pana Staroby, jde spíše o rozdílnost názorů na další směřování klubu. Panu Starobovi patří od nás všech velký dík za jeho čas a úsilí, které klubu věnoval, a přejeme mu ze srdce, aby ve svém dalším působišti našel to, co si přeje,“ zaslal nám klub do redakce.

Jak se Jihočeský fotbal dozvěděl, nadcházející střetnutí v Plzni s posledním Petřínem povede dosavadní hrající asistent Petr Janda. „Jestli povede mužstvo dál, to se teprve uvidí. Bohužel je dost vytížený, budeme to ještě řešit,“ sdělila na náš dotaz činovnice Tereza Kolpeková.

Rozloučení s Vávrou

Poslední rozloučení s dlouholetým činovníkem a mecenášem čížovského fotbalu Vladimírem Vávrou, který zemřel minulý pátek po krátké nemoci ve věku nedožitých 55 let, se uskuteční v pátek 13. září 2019 od 13 hodin v Ústřední obřadní síni v Praze na Olšanských hřbitovech.

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle