Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Roudné hrálo s Gmündem bez gólů. Malšany potěšil výkon Ukrajince Solomahy

 
pátek, 2. února 2018, 22:45

Roudenští fotbalisté odehráli svůj druhý přípravný zápas v pátečních pozdně odpoledních hodinách na třeboňské umělce. Soupeřem jim byl rakouský Gmünd, v jehož službách se představili i hráči, kteří ještě nedávno oblékali dres jihočeských klubů - exroudenský kanonýr Jasanský, Sláma a Sajtl.

Roudné si vytvořilo od začátku trvalou převahu, kterou ale nedokázalo vyjádřit gólově. Jeho hráči dvakrát označkovali brankovou konstrukci, jednou tyč a jednou břevno, ale míč se v síti neocitl. Po přestávce se tlak malšanů ještě zvýšil, ale k vysněnému úspěchu i tak nevedl.

Roudenští vyzkoušeli ve středu pole Ukrajince Solomahu, a ten byl na hřišti dost vidět. Po přestávce se do hry zapojil i Hála, který měl zdravotní problémy, takže by v celém utkání nemohl podat optimální výkon.

„Utkání každopádně splnilo svůj účel. Naši kluci byli neustále v pohybu, jejich výkon dostál našim nárokům. Někteří z nich se museli potýkat s nezvyklými posty, na které jsme je nasadili. Na to je třeba se taky připravit, kdyby, nedejbože, přišla zranění. Potěšil nás výkon Ilji Solomahy, který přijel na zkoušku z Charkova. A ještě připomenu Hálu, ten nemohl nastoupit od začátku, protože byl ještě nedávno na antibiotikách. Ale jeho přítomnost na hřišti byla znát. Jeho zkušenosti nám hodně pomůžou. O víkendu budou mít kluci volno, odpadlo utkání s juniorkou Dynama. Pak se utkáme s Čimelicemi,“ uvedl Libor Šolc, předseda Roudného.


Malše Roudné – SC Gmünd 0:0

Rozhodčí: Herzog.

Roudné: Hřebejk – Lerch, Tušer, M. Otepka, Maršík – Bartoš, Vávra, Samek, Solomaha, Píša – Vlk. Střídali Koranda, Hála, Vogl.

Napsal(a) Milan Šíma | Foto TJ Malše Roudné
 


 
Reklama