Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

FC Písek obléká regionální firma Bespo

 
středa, 28. září 2022, 16:10

Třetiligový A-tým FC Písek nastupuje od letošní sezony v nových dresech, které v tradičních klubových barvách vyrobila firma Bespo z Protivína.

Vedení FC Písek se po čtyřleté spolupráci se značkou Alea rozhodlo pro změnu. „Oslovila nás individuální nabídka a prezentace značky Bespo, která je schopna vytvořit podmínky pro vybavení tzv. „šité na míru“ pro náš klub. Navíc se jedná o společnost, která sídlí v Protivíně, a to nám zaručuje flexibilitu v rámci jejich služeb. Myšlenka a nabídka majitele značky Bespo pana Bečváře se nám líbila, proto jsme se ji rozhodli využít,“ říká předseda klubu Leoš Gornický.

V nedávné době dresy ve žlutomodrém provedení dodávali uznávaní prodejci značek Umbro či Adidas. „Chceme se držet moderních trendů, které doba přináší, být úzce napojeni a řešit potřeby našich hráčů, a to ať co se týče materiálu, střihu nebo barev. Jsme s Bespo dohodnuti, že budeme připraveni jejich zamýšlené inovace u nás v klubu testovat. To je pro nás velice zajímavý benefit,“ slibuje si od spolupráce Gornický.

Spolupráce s Bespo je teprve na počátku a do budoucna se bude ještě více rozvíjet. „V současné době je prioritou vybavení A-týmu dospělých a společně pracujeme tom, abychom na přelomu roku měli odsouhlasené kolekce pro naše mládežnické kategorie. Katalog kompletního vybavení by byl přístupný na našem webu, ze kterého by si hráči mohli objednávat přímo dle jejich potřeb. Nicméně, nechceme nic urychlit, chceme mít vybavení na patřičné úrovni ke spokojenosti všech. Doufám, že tím přispějeme k úspěšné prezentaci značky Bespo, a to nejen ve fotbalovém prostředí,“ přeje si písecký šéf.

BESPO – rozumí textilu i lidem

Firma Bespo s více než třicetiletou tradicí se zabývá zakázkovou výrobou sportovního oblečení a vlastních kolekcí. „Soustředíme se na využívání nejmodernějších technologií v oblasti práce s textilem. Příkladem je technologie potisku sublimací, která umožňuje našim zákazníkům přenést na textil téměř cokoliv, a to v mimořádné kvalitě. Výsledkem je oblečení na míru s unikátním grafickým zpracováním a permanentní trvanlivostí barev,“ říká za obchodní oddělení Tadeáš Bečvář.

Protivínská firma zhotovuje sportovní dresy pro prakticky jakýkoliv sport, ve velikostech pro děti i dospělé. Výsledkem je na míru vytvořený produkt s vysokou kvalitou materiálu a zpracováním. „Zakládáme si také na použití prémiových funkčních materiálů, což se následně odráží ve vlastnostech našich výrobků. Mimo sportovní zaměření nabízíme taktéž vytvoření kolekcí na míru. Zde dáváme zvláštní důraz na personalizaci z hlediska zakomponování designu a značky do jednotné formy, která reprezentuje každého z našich zákazníků svým jedinečným způsobem,“ představuje Bečvář, jenž je hráčem třetiligového béčka Dynama ČB.

FC Písek je stabilní účastník České fotbalové ligy, kde posledních pár let prokazuje svoji kvalitu. „Spolupráce s nimi byla tedy jasnou volbou. Zároveň to byla vhodná příležitost, jak představit značku Bespo široké veřejnosti,“ poznamenává Bečvář. „Kromě FC Písek spolupracujeme rovněž s Akademií Táborsko nebo Akademií Dynamo, kterým poskytujeme řešení ve formě automatických objednávek na našem specializovaném e-shopu bez nutnosti dalších operativních zásahů ze strany klubu. Tuto myšlenku bychom rádi rozšířili i mezi další sportovní kluby,“ představuje další plány.

PR text | Foto Jan Škrle