Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Gól Písek nedal a z Hostouně veze jen bod

 
neděle, 12. září 2021, 22:32

Fotbalisté Písku si v 7. kole České fotbalové ligy připsali do tabulky jeden bod za bezbrankovou remízu v Hostouni a nadále jsou v kontaktu s čelem tabulky.

Trenér Milan Nousek byl s konečnou remízou spokojený tak napůl. „Ke spokojenosti mám daleko, protože jsme měli dost šancí na to, abychom vyhráli. Na druhou stranu vezeme bod z venku a ten se počítá,“ uvažuje kouč Písku.

První poločas byl vyrovnaný a šancí se na obou stranách urodilo jako šafránu. „V první půli měli domácí ještě sílu a byli houževnatým soupeřem. Byl to spíš takový boj,“ hodnotil prvních pětačtyřicet minut Nousek.

Ve druhém poločase už byl hosté lepším týmem. Hostouň se soustředila na bránění, ale Písečtí v jejích obranných řadách nacházeli okénka přece jenom snáze než v prvním poločase a vypracoval si několik velmi dobrých příležitostí. Tu největší spálil Hrachovec, na kterého po nedorozumění domácích stoperů zívala odkrytá brána, písecký hráč ji ale trestuhodně přestřelil. Své šance neproměnili ani Schramhauser s Kalouskem.

U mužstva za spodku třetí ligy se musel Písek spokojit jen s remízou. „Škoda, že jsme ty velké šance na začátku druhé půle neproměnili. Věřím, že pak bychom utkání dovedli do vítězného konce. Soupeř byl k poražení,“ uzavírá Milan Nousek.

Sokol Hostouň – FC Písek 0:0

Rozhodčí: Hányš - Talpáš, Procházka. ŽK: 4:4 (Mentberger, Hucek, Pavlík, Charvát – Pravda, Schramhauser, Běloušek, Sajtl). Diváků: 150.

Písek: Satrapa – Sajtl, Běloušek, Volf, Kotrba – Kalousek (79. Pineau), Pravda (67. Stejskal), K. Kulík, Schramhauser, Hrachovec – Belej (48. Petr).

Napsal(a) Michal Havelka | Foto FC Písek